Enjoy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1:20 - Wczoraj tędy jechałem, tego domu jeszcze nie było.
Dużo sytuacji można było uniknąć ale jak się ma kamerkę to lepiej dupnąć i zarobić na odszkodowaniu...Do tego mnóstwo idiotycznych zachowań, polegających na przeciskaniu się/wyprzedzaniu tam gdzie jest to najbardziej ryzykowne - byle by wyprzedzić tych co jeżdżą ostrożniej.
ten pierwszy to jakaś scena z filmu
jak zwykle nie zawiodłem się, dobre bezmyślne akcje. Jako człowiek nie przyznaję się do tej części ludzkości jaką jest Rosja
Dobrze się to ogląda, zwłaszcza ze świadomością, że kilku z tych kierowców połknęło śledzia on-air.
Nigdy tego nie zrozumie, facetowi wystarczy zwykłe "Kurwa ! " i jest spokojny, baba zaś drze mordę jak by pojebana była... :|
Rosja to dziwny kraj.
0:51 - 0:56 co to za nuta? wiem że leci wszędzie
e tam w Rosji jednym przejazdem przez Moskwę można nagrać najdłuższą kompilację tylko nikt nie wymyślił jeszcze karty 80Gb żeby nagrać stłuczkę na każdym skrzyżowaniu...
Nie wiem jakim trzeba być zjebem, żeby cały czas jeździć tak na pałę! No kurwa, ja jak na rowerze po lesie jeżdżę temu, co się dzieje wokół mnie poświęcam więcej uwagi niż te pijane, głupie, bandyckie ruskie kurwy. Od małego rodzice uczą mnie, żeby od ruskich trzymać się z daleka - mają świętą rację - zacofany kraj bezprawia z obywatelami o IQ niższym od orangutana (nie obrażając ich oczywiście).
Pierdolnąć im tam atoma i byłby spokój i może od Polski by się odczepili, ale z drugiej strony jaki internet byłby nudny bez ich wypadków...
Pierdolnąć im tam atoma i byłby spokój i może od Polski by się odczepili, ale z drugiej strony jaki internet byłby nudny bez ich wypadków...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów