📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Cytat:
ale dalej nie rozumiem tych dywanów..
Rozmawiałem kiedyś z dwoma Ukraińcami i powiedzieli mi, że to u nich(i ruskich też) taka tradycja. Z czym związana nie pamiętam
Poczekajmy na wypowiedź eksperta.
Komentarz użytkowniczki Sadistic'a z lutego tego roku :
Post zajebany z tego wątku :
sadistic.pl/tajemnica-rosyjskich-sciennych-dywanow-vt176120,15.htm
Wniosek :
Ilu Rosjan, tyle teorii odnośnie dywanów na ścianach.
josiesparks napisał/a:
Kiedyś gadałam z jednym ruskiem, bardzo zdystansowanym do siebie i nie omieszkałam zapytać, dlaczego ruscy wieszają te dywany na ścianach. Otóż historia sięga czasów socjalizmu i ogólnego masowego i taniego składowania ludzi w wybudowanych na szybko blokach. Jak wiadomo, cienkie ściany dają mało prywatności. Więc ruscy, żeby wygłuszyć się od sąsiada wieszali dywany na ścianach. Tak im się spodobały, że teraz to już tradycja u ruskich, żeby wieszać te dywany. Ponoć jak się ma taki dywan, to nie trzeba kupować telewizora, tylko zjeść garść grzybów. Rozrywka gwarantowana.
Post zajebany z tego wątku :
sadistic.pl/tajemnica-rosyjskich-sciennych-dywanow-vt176120,15.htm
Wniosek :
Ilu Rosjan, tyle teorii odnośnie dywanów na ścianach.
Jakby na to nie patrzeć pomysł nie głupi, na chuj się babrać z farbami jak można dywan przypierdolić i spokój
jako, że ostatni temat "rosyjski" się spodobał, postanowiłem zagłębić się dalej w czeluści rosyjskiego internetu..
oni gorzej wyglądają i żyją na codzień niż polscy studenci na kacu w niedzielę po akademickich libacjach od czwartku.
To już jest przesada
Za 'moich czasów' jak sie to mówi to miało sie krok w kolanach, ale żeby krok w kostkach hehe
Mo że to oklepane ale mi na tych zdjęciach brakuje napisu "Twój stary/stara"
czekam na wizualizację z 2150 roku
Z dywanami na ścianach chodzi o to, żeby od tychże ścian nie pizgało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów