Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@rafalaudi1
Ja się jeszcze przypierdolę o jazdę po chodnikach i przejściach dla pieszych.
Wnioskuję, że ukończyłeś szkołę. Szkoda tylko, że nie liznąłeś w niej zasad interpunkcji ani syntaktyki.
Liżesz jajka na komendzie wszystkim Panom Policjantom?
BTW: Nie musiałeś zasłaniach twarzy policjantów, bo byli na służbie i są urzędnikami/funkcjonariuszami publicznymi.
Ja pierdolę zawsze dwa półgłówki bez szkoły znajdą się z pytaniem o kask. Światełka gdzie jebane dałny po szkole średniej i roku lizania jaj w szczytnie.
Ja pierdole zawsze się jakiś półgłówek bez szkoły wypowie
Policjanci przyszli i się interesują bądź co bądź jest to rower z silnikiem i do tego własnej konstrukcji powinien mieć światełka i inne gówna żeby mógł poruszać się po drodze ten typ stwarza zagrożenie w ruchu jeżeli nie jest w pełni sprawny a nie jest bo przecież mówi że mu łańcuch spada kurwa mać. Straci kontrole bo mu odpadnie jakieś gówno i wpadnie pod auto a później płacz bo taki młody i cała przyszłość przed nim.
Niech jeździ tym ale po ścieżce rowerowej a nie po drodze. A jak nie ma ścieżki rowerowej to niech spierdala.
Nie wiesz jak jest w szkole policyjnej to się nie wypowiadaj.
Ja pierdole zawsze się jakiś półgłówek bez szkoły wypowie
Policjanci przyszli i się interesują bądź co bądź jest to rower z silnikiem i do tego własnej konstrukcji powinien mieć światełka i inne gówna żeby mógł poruszać się po drodze ten typ stwarza zagrożenie w ruchu jeżeli nie jest w pełni sprawny a nie jest bo przecież mówi że mu łańcuch spada kurwa mać. Straci kontrole bo mu odpadnie jakieś gówno i wpadnie pod auto a później płacz bo taki młody i cała przyszłość przed nim.
Niech jeździ tym ale po ścieżce rowerowej a nie po drodze. A jak nie ma ścieżki rowerowej to niech spierdala.
Nie wiesz jak jest w szkole policyjnej to się nie wypowiadaj.
Masz rację a teraz odejdź od Komputera i idź się połóż bo pielęgniarka czeka, aby podać Ci lekarstwa A tak poza tym nie wyolbrzymiaj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów