rower z silnikiem odrzutowym;)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzieciaki najpierw pomyślcie skąd się wzięła nazwa odrzutowy...
gówno prawda
silnik rakietowy to rodzaj silnika odrzutowego.
Mylisz silnik turboodrzutowy który do spalania pobiera powietrze z zewnątrz z silnikiem odrzutowym który oznacza całą rodzinę silników które wytwarzają ciąg wyrzucając z dużą prędkością gazy będące produktem spalania.
Dodatkowo macie cytat cioci:
Everizon - taki stary stary jesteś, a taki głupi...
Everizon napisał/a:
Rakietowym ! dość istotna różnica jest..
gówno prawda
silnik rakietowy to rodzaj silnika odrzutowego.
Mylisz silnik turboodrzutowy który do spalania pobiera powietrze z zewnątrz z silnikiem odrzutowym który oznacza całą rodzinę silników które wytwarzają ciąg wyrzucając z dużą prędkością gazy będące produktem spalania.
Dodatkowo macie cytat cioci:
wikipedia napisał/a:
Silniki odrzutowe podzielić można na przelotowe, w których utleniaczem niezbędnym do procesu spalania jest zasysane z otoczenia powietrze, oraz rakietowe, używające do tego celu utleniaczy przewożonych wraz z paliwem.
Everizon - taki stary stary jesteś, a taki głupi...
@up siema gimbus nr 1
Formalnie nic nie wniosłeś nowego ani nie zanegowałeś żadnej mojej wypowiedzi tylko pyszczysz gówniarzu.
I silnik rakietowy i odrzutowy to są NAZWY silników a nie klasyfikacja ich zasady wykonywania pracy !
Ani o promie kosmicznym ani o rakiecie nośnej (np Ares) nie mówi się że ma silnik odrzutowy przecież !! Rakieta to rakieta.
Formalnie nic nie wniosłeś nowego ani nie zanegowałeś żadnej mojej wypowiedzi tylko pyszczysz gówniarzu.
I silnik rakietowy i odrzutowy to są NAZWY silników a nie klasyfikacja ich zasady wykonywania pracy !
Ani o promie kosmicznym ani o rakiecie nośnej (np Ares) nie mówi się że ma silnik odrzutowy przecież !! Rakieta to rakieta.
rower z silnikiem odrzutowym?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów