📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stonka napisał/a:
To, że ci tak rodzice wsiurze jebany powtarzali przy rosole, to nie znaczy, że to prawda.
Wpisz sobie to w CV, twoje jedyne życiowe osiągnięcie flaku
Budrys2000 napisał/a:
Wpisz sobie to w CV, twoje jedyne życiowe osiągnięcie flaku
Nie wmawiaj ludziom, że wiesz co to jest CV. Wracaj do chlewika karmić trzodę.
Kurrwa musi stać akurat na ścieżkę?
Na miejscu pedalarza bym ją zjebał...
Na miejscu pedalarza bym ją zjebał...
stare baby są paskudne
Mało co wylądowałby w rowie.
się kurwa śmiejecie ja pierdole:D ja sobie kiedyś u siebie na wsi piłem na ławkach w lato po południu i chuj czuje ze mnie ciśnie to mówię do reszty dobra nie idę do domu bo za daleko pójdę do lasu się wysrać i kurwa właśnie żeby mnie ktoś nie zobaczył bo to lato i po południu to się wjebałem w krzaki dosyć daleko odszedłem ja sobie sram a tu kurwa słyszę głosy gdzieś nie daleko głosy takich typiar które znam i nie wiedziałem nawet z której strony są dobrze ze miałem kaptur na łbie wiec na szybko akcja i wypierdalam na jana ale na pewno mnie nie poznały czy mnie widziały jeżeli już to mogły od dupy strony widzieć wiec nawet czasami kurwa pójdziesz w gąszcz a tu chuj ludzie i to jeszcze znajome typiary na grzyby sobie poszły po południu
ile razy bym to ogladał cisne beke
Tyyyy przecież to Najman!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów