Materiał własny,także na pewno nie było !
Materiał własny,także na pewno nie było !
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PS. Edycja robi wrażenie a tak poza tym to Ople z tamtych lat robią wrażenie posiadam dodatkowo Opla Vectre 1.8i z 95r a na szafie 328kk km i to w dodatku w podtlenku LPG
Ja pierdole ile kontrolek się pali widać w chuj dbasz o auto
PS. Edycja robi wrażenie a tak poza tym to Ople z tamtych lat robią wrażenie posiadam dodatkowo Opla Vectre 1.8i z 95r a na szafie 328kk km i to w dodatku w podtlenku LPG
Jeśli chodzi o kontrolki to są dwa uszkodzone czujniki, poziomu oleju i poziomu płynu spryskiwaczy. Nie opłaca mi się tego wymieniać, tym bardziej jeśli chodzi o czujnik poziomu oleju - jest on trudno dostępny jak i większość części do tego silnika. Kontrolka świateł - powiem tak, gdzieś się robiło zwarcie i przepalał się co chwilę bezpiecznik od świateł mijania, teraz jest pociągnięty kabel od drugiej lampy.A kontrolka świeci dlatego bo jest przerwa w obwodzie... Ostatnia kontrolka to TC czyli kontrola trakcji - jest po prostu wyłączona Auto jest w pełni sprawne, nie brakuje żadnych płynów,oleju itd ! Musi być sprawne bo wozi mi co dzień dupe do roboty Jeszcze jakieś pytania ?
Jeśli chodzi o kontrolki to są dwa uszkodzone czujniki, poziomu oleju i poziomu płynu spryskiwaczy. Nie opłaca mi się tego wymieniać, tym bardziej jeśli chodzi o czujnik poziomu oleju - jest on trudno dostępny jak i większość części do tego silnika. Kontrolka świateł - powiem tak, gdzieś się robiło zwarcie i przepalał się co chwilę bezpiecznik od świateł mijania, teraz jest pociągnięty kabel od drugiej lampy.A kontrolka świeci dlatego bo jest przerwa w obwodzie... Ostatnia kontrolka to TC czyli kontrola trakcji - jest po prostu wyłączona Auto jest w pełni sprawne, nie brakuje żadnych płynów,oleju itd ! Musi być sprawne bo wozi mi co dzień dupe do roboty Jeszcze jakieś pytania ?
Jeśli jednak byś się zdecydował na wymianę to ...
Czujnik poziomu oleju kosztuje 85zł
Czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy 7zł
Jeśli jednak byś się zdecydował na wymianę to ...
Czujnik poziomu oleju kosztuje 85zł
Czujnik poziomu płynu do spryskiwaczy 7zł
To daj namiary na ten czujnik oleju
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów