📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wina rowerzystów to mogli przewidzieć że za kierownicą jest niepoczytalny kierowca
pedalarze do gazu, ale tutaj chłopaki pełna kulturka, a nie przejeżdżanie przez pasy
nigdy nie wiesz kiedy trafi się jebany psychopata
DaSmark napisał/a:
pedalarze do gazu, ale tutaj chłopaki pełna kulturka, a nie przejeżdżanie przez pasy
Ale matka powinna ich nauczyc ze nie wlazi sie na pasy gdy nadjezdza samochod.
To było wspaniałe. Obejrzałem już z 10 razy i będę oglądać kolejne 10, a może i więcej. Nie wiem co więcej napisać, serce rośnie, dziękuję za ten materiał filmowy.
A, no i, zapomniałbym, wielka beczka samogonu dla kierowcy
A, no i, zapomniałbym, wielka beczka samogonu dla kierowcy
Jakby przejechali szybko przez pasy to nic by się nie stało
gumofilec napisał/a:
Wina rowerzystów to mogli przewidzieć że za kierownicą jest niepoczytalny kierowca
W zasadzie racja, żyją w Rosji gdzie pijany kierowca jest na porządku dziennym.
OlejhunterPlL napisał/a:
Ale matka powinna ich nauczyc ze nie wlazi sie na pasy gdy nadjezdza samochod.
Przecież auto właśnie zwalniało ślepy jełopie
pytolsky napisał/a:
Przecież auto właśnie zwalniało ślepy jełopie
Auto hamowało, bo gówniaki wpierdoliły się na jezdnię. Na szczęście dobry kierowca nauczył smrodów moresu.
Przecież widać że tępa dzida przed pasami patrz tylko w lewą stronę a na prawą wyjebane i dodaje gazu.
Podwójna przyjemność. Niedość, że pedalarz to jeszcze pomongolskie nasienie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów