📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wina rowerzystów to mogli przewidzieć że za kierownicą jest niepoczytalny kierowca
pedalarze do gazu, ale tutaj chłopaki pełna kulturka, a nie przejeżdżanie przez pasy
nigdy nie wiesz kiedy trafi się jebany psychopata
DaSmark napisał/a:
pedalarze do gazu, ale tutaj chłopaki pełna kulturka, a nie przejeżdżanie przez pasy
Ale matka powinna ich nauczyc ze nie wlazi sie na pasy gdy nadjezdza samochod.
To było wspaniałe. Obejrzałem już z 10 razy i będę oglądać kolejne 10, a może i więcej. Nie wiem co więcej napisać, serce rośnie, dziękuję za ten materiał filmowy.
A, no i, zapomniałbym, wielka beczka samogonu dla kierowcy
A, no i, zapomniałbym, wielka beczka samogonu dla kierowcy

Jakby przejechali szybko przez pasy to nic by się nie stało
gumofilec napisał/a:
Wina rowerzystów to mogli przewidzieć że za kierownicą jest niepoczytalny kierowca
W zasadzie racja, żyją w Rosji gdzie pijany kierowca jest na porządku dziennym.
OlejhunterPlL napisał/a:
Ale matka powinna ich nauczyc ze nie wlazi sie na pasy gdy nadjezdza samochod.
Przecież auto właśnie zwalniało ślepy jełopie
pytolsky napisał/a:
Przecież auto właśnie zwalniało ślepy jełopie
Auto hamowało, bo gówniaki wpierdoliły się na jezdnię. Na szczęście dobry kierowca nauczył smrodów moresu.
Przecież widać że tępa dzida przed pasami patrz tylko w lewą stronę a na prawą wyjebane i dodaje gazu.
Podwójna przyjemność. Niedość, że pedalarz to jeszcze pomongolskie nasienie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów