📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@longlong7 jest coś takiego jak hamulec awaryjny, poza tym wiesz tramwaj z masą 30-40 ton ma się nijak do masy roboczej EU07 80t.
Tak btw. mam nadzieje że ten debil sie kurwa zobaczy gdzieś
Tak btw. mam nadzieje że ten debil sie kurwa zobaczy gdzieś
w Krakowie lepiej dostać tramwajem niż maczetą
Ostatnio jest sporo wypadków (w tym śmiertelnych) z udziałem tramwajów w Krakowie, także sprawdzanie hamulców i ogólnie stanu technicznego wozów jest teraz na porządku dziennym. Tutaj akurat ewidentnie poszedł w ruch hamulec szynowy, b. dobra reakcja motorniczego.
@up
32t bodajże.
@up
32t bodajże.
Ale po rowerze to mógł mu przejechać, pewnie kutas wsiadł na niego z powrotem i za chwilę zrobi kolejną głupotę.
Z miesiąc temu niedaleko mnie typowi tramwaj po nodze przejechał i jakoś dziwnie wyszło że nie mógł ruszyć dalej i typ wykrwawił się na miejscu Także tramwaj fajna rzecz.
Ale to kurwa hamuje
Na Alejach zawsze wesoło.
Kurwa, dzisiaj podobną sytuację w robocie miałem. Jakaś jebnięta babcia wylazła mi pod wagon zza drugiego (tak jak słynny wypadek z urwaną stopą na Korfantego w Katowicach). 30cm od niej wyhamowałem. Wszystkie hamulce w użyciu, bana szlifuje obręcze zblokowanymi kołami, sunie prosto na idiotkę lezącą na tory z zacieszem na pysku. Człowiek wali tym dzwonkiem przez całą długość mijanego tramwaju, zwalnia, a i tak jakaś głupia kurwa pod niego wejdzie, bo nie zauważy/usłyszy. Serce w gardle przez resztę dniówki.
Się potem ludzie dziwią, czemu motorowi nerwowi bywają.
Się potem ludzie dziwią, czemu motorowi nerwowi bywają.
Przecież kurwa nie zrobił tego specjalnie, trochę pojebany że nie zwolnił przy torach jadąc kolarką. Sam kiedyś próbowałem przejechać przez tory więc skręciłem tak 45stopni a i tak się wjebałem w tory ;p
Troche szkoda że tylko tak się to skończyło
Jak ja kurwa nienawidzę rowerzystów. Chuje jeżdzą środkiem, nie sygnalizują skrętu, przejeżdżają na czerwonym, zapierdalają po chodnikach i przejściach dla pieszych i jeszcze robią z siebie ofiary. Jebane chuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów