📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde za ten strzał kluczem w łeb pedalarz powinien odgryźć nos skurwielowi z mercedesa. To byłby materiał
Imnotnew napisał/a:
i tutaj wchodzi kwestia sporu czy brytyjski pedalarz słusznie postąpił, rzucając klucz na ziemię ...
To nie pierwszy filmik pokazujący, że warto korzystać z okazji, bo role mogą się potem odwrócić...
Już nadciągam z informacjami.
- Miejsce Akcji : Dundalk Co. Louth Irlandia
- Bohaterzy : KUZYNI tyle że skombole czyli margines społeczny
- Powód : ( Z lokalnych źródeł ) Zawiść tego co zostawił litr krwi na ulicy
Na zdjęciu miejsce akcji z podanym adresem
- Miejsce Akcji : Dundalk Co. Louth Irlandia
- Bohaterzy : KUZYNI tyle że skombole czyli margines społeczny
- Powód : ( Z lokalnych źródeł ) Zawiść tego co zostawił litr krwi na ulicy
Na zdjęciu miejsce akcji z podanym adresem
skoro właściciel merca tłucze się kiedy jego samochód odjeżdża to znaczy że gdzie dwóch się bije tam ktoś wygrywa merca ?
"dżentelmeńska walka" a tu jak zwykle ktoś sie wpierdala między wódkę a zakąskę, rozdzielając zawodników wagi kurzej (!)
Mi siw wydaje ze tutaj jest wojna brytyjsko niemiecka mercedes angielski ale euro w uk nie obowiązuje turysta vs folksdojcz
Kurła, pod tym filmem na innej stronie widziałem opis, że ten z rowerkiem jest inteligentny inaczej i coś sobie ubzdurał (debil, mówiąc kolokwialnie), a pan w dresie nie zdzierżył porysowania dachu i zespół ciąży alkoholowej mu wszedł za mocno, dlatego chwycił za klucz do kół.
Każdy pedalarz powinien raz w życiu dostać porządny wpierdol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów