Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cieszące sie pizdy w komentarzach. Laska 50kg 150cm wzrostu dała klapsa kolesiowi który waży 95 kilo i ma 180cm wzrostu i jej sprzedał luja jak ciul. Ja bym ją po prostu olał i tyle. Pizda z kolesia.
Cieszące, nie cieszące, mamy równouprawnienie, ktoś podnosi rękę na ciebie, to traci prawo do nietykalności cielesnej...
Cieszące, nie cieszące, mamy równouprawnienie, ktoś podnosi rękę na ciebie, to traci prawo do nietykalności cielesnej...
To, że jakaś idiotka zostaje feministką nie oznacza, że ty masz zostać śmieciem.
Sadole tu widze podniecone bo laska, która dla 99% tutaj jest nieosiagalna, dostała w pysk. Widzimy tylko koncówkę jak Ona drze ryja, ale chuj wie co oni jej powiedzieli wczesniej. Przecież to ruska hołota. Mogli ja zaczepiać w niewybredny sposób. Inna sprawa, ze oczywiście nie popieram tego, ze go uderzyła.
jakbyś się uczył języków to byś wiedział, że laska jedzie mu po ruchaniu matki, a na końcu sama prowokuje po czym dostaje w jape
Jakby tylko pizdę darła i otrzymała lepa to bym się z tobą zgodziła, jednak ona pierwsza wyskoczyła z łapami. Liść jak najbardziej zasłużony, może następnym razem się zastanowi
Czyli co? teraz będziesz arbitrem przy ocenianiu której kobiecie i kiedy można dać w japę? Mężczyzna pełną gębą.
jakbyś się uczył języków to byś wiedział, że laska jedzie mu po ruchaniu matki, a na końcu sama prowokuje po czym dostaje w jape
Spokojnie "ruchanie matki" to końcówka nagranej rozmowy. Jak byś się uczył życia to byś wiedział, że z jakiegoś powodu to powiedziała. To nie jest wojująca feministka za top Ty jesteś robolem w niemczech.
Do dzikusa skakała to ma. Każdy kto to popiera jest równy temu brudasowi.
Baranie, to był rusek a nie brudas. Ten portal schodzi na psy. Jeszcze coś o motopizdeczkach napiszcie.
Spokojnie "ruchanie matki" to końcówka nagranej rozmowy. Jak byś się uczył życia to byś wiedział, że z jakiegoś powodu to powiedziała. To nie jest wojująca feministka za top Ty jesteś robolem w niemczech.
Baranie, to był rusek a nie brudas. Ten portal schodzi na psy. Jeszcze coś o motopizdeczkach napiszcie.
To byli ruscy ciapaci tzw czeczeni albo inny dagestan. Jak juz chcesz pouczac to wez to rob chcoiaz jak nalezy januszku
Cieszące sie pizdy w komentarzach. Laska 50kg 150cm wzrostu dała klapsa kolesiowi który waży 95 kilo i ma 180cm wzrostu i jej sprzedał luja jak ciul. Ja bym ją po prostu olał i tyle. Pizda z kolesia.
Ale pewnie jak 120 kg grubas leje 60 kg chudzielca to jestes pierwszym ktory pisze "HEHE MASA"
Czyli co? teraz będziesz arbitrem przy ocenianiu której kobiecie i kiedy można dać w japę? Mężczyzna pełną gębą.
Dobra sklej wary spermiarzu. Tak, jesteśmy arbitrami. I oceniamy, co widzimy/słyszymy. Chuj mnie ocb, co się wydarzyło wcześniej, bo nie jestem papugą w sądzie, tylko sadolem na sadolu. Szmata się pruje, wyzywa i leci z łapami. Ona użyła swojej miary siły, on swojej. A jak lubisz być upokarzany i bity to do piwnicy wypierdalaj ze zwoją dominą cuckoldziku. XXIw.- same się prosiły o równouprawnienie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów