📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba biję chlopa nikt nie reaguje a jak chłop jej oddał nagle 5 bab staje w jej obronie. Pojebane.
Saistra napisał/a:
jak on wziął ten zamach na początku to myślałem że takiego luja dostanie że łooo Równe uprawnienia
Szkoda, że nie trafił
albazsanagycjib napisał/a:
Ciota w chuj, tak jak wszyscy co się nim jarają.
Oj no już nie bądź taki samokrytyczny.
A tak na serio to co, miał stać i się jej dawać? Może od razu dupę jej wylizać? Weź wypierdalaj gdzie indziej.
brawo! nie można z siebie szczoty robić. Ta co gościa zaatakowała- nie jest kobietą. Ukłon dla gościa- szkoda ze z tego luja obrotowego nie wytipiła.
Jeszcze raz SZACUN dla gościa!
Jeszcze raz SZACUN dla gościa!
Raz w życiu podniosłem ręke na kobietę. W sumie to bardziej nogę. X lat temu na pewnej imprezie jedna dupeczka na palarni wielokrotnie truła mi dupę, żebym jej dał numer do mojego ziomka bo widziała, że siedzimy razem w loży. Jako dobry kolega zapytałem kumpla czy chcę to rozegrać czy nie no i mówi, że nie. Grzecznie pare razy powiedział owej damie, że nie mogę podać numeru gdyż jest zajęty i nie będzie zainteresowany i, że jak bardzo chce to ma sobie sama do niego podbić. Najebana szmata nie rozumiała tego albo pizda ją swędziła zbyt mocno. Po kilku takich namolnych konwersacjach wkurwiłem sie i własnie na tej palarni powiedziałem jej dość agresywnym tonem, że ziomek powiedział mi, że mam zakaz dawania Ci jego numeru bo jesteś zwyczajnie brzydka. Ja sie odwróciłem a te jebane kurwisko wylało mi cały kufel piwa na głowę w środku imprezy. Odwróciłem się z powrotem i wyjebałem jej fronta na brzuch tak, że wpadła w drzwi do palarni. Jako iż moi znajomi byli na bramce i opisałem im całą sytuacje to ona i jej dwie przygłupie koleżanki które darły pizde, że jestem pojebany zostały wyprowadzone z lokalu. Więc kurwo jedna z drugą jak chcesz być traktowana jak dama to się odpowiednio zachowuj.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów