Jeśli babka może, to facet również
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Obce laski można prać ile wlezie jeżeli podnosi na Ciebie łapę.
Swojej kobiety lepiej nie tykać, myślę że po męsku jest przyjąć takie coś na klatę i używać innych argumentów bo działanie siłą jest po prostu dla pizd słabych psychicznie. Zwłaszcza jak się jest większym dwa razy, no chyba że jesteście rurkowcami to możecie się nakurwiać do woli z laskami.
Swojej kobiety lepiej nie tykać, myślę że po męsku jest przyjąć takie coś na klatę i używać innych argumentów bo działanie siłą jest po prostu dla pizd słabych psychicznie. Zwłaszcza jak się jest większym dwa razy, no chyba że jesteście rurkowcami to możecie się nakurwiać do woli z laskami.
Eh zastanawiam się czy Ci piwkujacy bicie kobiet to zbieranina dzieci pierdolacych od rzeczy czy my kurwa mamy społeczeństwo niczym Pakistan: pyskuje to zajebac, podniesie rękę to przypierdolic żeby nie wstala
Dla mnie kobieta która podnosi rękę na kogokolwiek bez powodu przestaje nią być :p . I tyle w temacie . Pamiętam sytuacje ze szkoły jak pewna cwana koleżanka mówi do mnie patrz podejdę i strzelę mu liścia haha . Podeszła walneła mu liścia bez powodu , a ten jak jej nie przypierdoli to aż jej szczęka wyleciała ^^
Powinien ją za to złapać, przełożyć przez kolano i sprać po gołym dupsku. Tak by zrobił facet.
Jak można kobietę uderzyć w twarz czymś innym niż penisem. Co z was za kurwa mężczyźni...
Jak można kobietę uderzyć w twarz czymś innym niż penisem. Co z was za kurwa mężczyźni...
Kurwa tak czytam te komentarze o tym jak kolesia napierdalala baba o porecz( kurwa w podstawowce), czy inne ze mu jebnie z liscia i tak sie zastanawiam. Czy wy macie po parenascie lat, ze az tak sie rozni szkola waszego kiedys od mojego? Ja pierdole... dziewczyna to dziewczyna byla. Napierdalaly sie miedzy soba jak cos,( i to tylkko te z chujowych pijackich rodzin, gdzie nikt sie nikim nie interesowal) ale do typow tylko pyskowaly i na tym sie konczylo. A Wy tutaj o napierdalaniu sie z babami ja pierdole. Myslalem ze cala patolke juz poznalem. I taka mnie mysl nasza, ze albo byliscie strasznymi lamusami w szkolnym czasie, że was babska laly albo pato rozprzestrzenia sie wchuj.
choc kolo co pisal o mowie ciala ma racje.
choc kolo co pisal o mowie ciala ma racje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów