Tymczasem one mają Tłusty Czwartek i Dzień Kobiet, a my co?
Dzień faceta, którego nikt nie obchodzi.
Panowie, a tak w ogóle to ja chce przypomnieć, że co 4 lata są Mistrzostwa Świata w piłce nożnej, które trwają zwykle miesiąc. I was w tym czasie was NIE MA. Zero kontaktu, wspólnych wyjść i rozmowy.
Wtedy to najważniejsi są tylko koledzy, telewizor, piwko i piłka nożna, a kobieta to tylko wymienia talerze z żarciem i czasami przygląda się, razem z nimi kibicując. No czyż to nie jest dla faceta piękne?? Czyż to nie jest wasze święto? No właśnie!
Wychodzi na to, że w ciągu tych 4 lat my mamy z parę dni, a wy macie ze 30. Czy jest to fair? Nie sądzę. Czy my narzekamy? Nie, a dlaczego? Bo was kochamy. Zacznijcie też nas kochać do cholery!
Jak dorośniecie to będziecie mieli swoje dni Panowie. Mój facet ma walentynki i dzień faceta codziennie.
Sugeruję zrzucić się dla gościa na sześciopak - niech chłopak ma coś od życia chociażby w ten jego dzień kobiet..
Ale się spruły babiochy, huehue, a moja Renia nigdy nie narzeka, choć czasem boli
Możecie nie wierzyć, ale to on częściej zmywa, ja tylko okazjonalnie.
On nie pije, ale ja za to chętnie wypiję jakieś dobre piwko.
To Twoje cycki i dupa też mu nie są pewnie potrzebne... Zatem zapraszamy do tematów
sadistic.pl/pokaz-swoja-dupe-zdjecia-i-dyskusje-vt442165.htm
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-dziela-zebrane-vt241394.htm
O.
@Gizmolka, tak czytam Twoje komentarze i dochodzę do wniosku, że ten Twój facet to powinien obchodzić dzień kobiet...