18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Równouprawnienie wg lewusów
dzarul • 2013-05-06, 12:57
Jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości, co do tego, że lewicowy pseudo postęp prowadzi do coraz większego szaleństwa powinien posłuchać o tym, co planują posłowie ze Szwecji. Parlament tego kraju zajmie się projektem ustawy, która będzie zobowiązywała mężczyzn do załatwiania swoich potrzeb w toalecie jedynie na siedząco.
pomysłodawcą tego doniosłego prawa jest szwedzki poseł Viggo Hansen z partii lewicowej. Jego zdaniem to poprawi higienę i zwiększy równość między mężczyznami i kobietami. Oprócz tego socjalistyczny poseł uważa, że sikanie na siedząco pomoże w walce z rakiem prostaty. Wielu lekarzy uważa, że jest to oczywisty nonsens, ale gorące polemiki na ten temat trwają w szwedzkich gazetach.

Według autora nowego prawa, jeśli ludzie zostaną oswojeni z nowym zwyczajem higienicznym wpłynie to tez pozytywnie na zmniejszenie ilości rodzinnych kłótni. Dla osób, którzy jeszcze się wahają Hansen ma kolejne rewelacje. Twierdzi on, że sikanie na siedząco poprawia życie seksualne i powoduje, że dłużej można utrzymać sprawność w tym zakresie.
Zajebane z zmianynaziemi.pl/
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DuckDodgers 2013-05-06, 18:08 5
Pierre d'Ollony napisał/a:

To może w ramach równouprawnienia niech kobiety zaczną sikać na stojąco?

Zgłoś
zeto88 2013-05-06, 18:10 1
To może od razu kobietom obcinać cycki a facetom fujary? Tak dla równości...
Gdzie ludzkość będzie za sto lat...
Zgłoś
Loaloa 2013-05-06, 18:11
Sterylizacja prawactwa to rozumiem, ale przymus szczania na siedząco to rzeczywiście chory pomysł.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-05-06, 18:15 9
"(...) Odkąd zwalił lud Bastylię
Świat się na niekorzyść zmienia
Sado-maso-pedo-filie
Pragną równouprawnienia
Przez ten pokręcony biznes
Wiele się powtórzyć może
Z lat pachnących socjalizmem
Gdy szalało na traktorze
Kołchoźniane dziewczę hoże
(...)
Rewolucji cioto-ciotki
Będą ćmić w rękawach peta
Produkując modne plotki
Że Marks Karol to kobieta
Będą gnieździć się pod mostem
Aby tanie wino żłopać
Postęp - jakie to jest proste!
Tego pragnie Europa
Zamieniając babę w chłopa
(...)
Żeby rządzić gniewnym stadkiem
Wyzwolonych towarzyszek
Szef lewicy w mini w kratkę
Na kastrację się zapisze
Bo polega cała rzecz na
Kombinacjach i dewiacjach
Taka będzie ostateczna
Postkomuny transformacja
Czyli cięcie i kastracja"
Zgłoś
mongolskazielarka 2013-05-06, 18:15 2
Aż mi się przypomniało.

Obrazek
Zgłoś
K................a 2013-05-06, 18:16 2
Co za różnica, że lewicowiec, kiedy debil? Jeszcze w latach 2005-2007 nasi przedstawiciele z ówczesnej koalicji PiS-LPR-Samoobrona modlili się o deszcz w sejmowej kaplicy. Deszcz spadł, ale już pod rządami PO-PSL powodując powódź.

Zgłoś
donRafael 2013-05-06, 18:16 3
O japierdole, nie zesrajcie się już. To tylko projekt ustawy, w każdym kraju znajdzie się jakiś lewak który swoją dietę poselską bierze za wywoływanie takich tanich skandali. Niech sobie robią co chcą, może zajmijmy się własnym poletkiem.
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-05-06, 18:24 3
Koniec Świata napisał/a:

Co za różnica, że lewicowiec, kiedy debil?

Ano taka że na prawicy panuje idea wolności i nikt nakazów nie tworzy.
Zgłoś
K................a 2013-05-06, 18:28 4
Ork.Fajny napisał/a:

Ano taka że na prawicy panuje idea wolności i nikt nakazów nie tworzy.

Jesteś tego pewien? Bo ja bym powiedział, że ta wolność u prawicy jest bardzo wybiórcza.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-05-06, 18:50 1
Koniec Świata napisał/a:

Jesteś tego pewien? Bo ja bym powiedział, że ta wolność u prawicy jest bardzo wybiórcza.

Zależy o jakiej prawicy mówisz?
Zgłoś
Marcin_92 2013-05-06, 18:53
ajj kurwa, dlatego wolę małe miasteczka od pseudomieszczaństwa... niech przyjadą tacy mędrkowie do takiej 5-tysięcznej miejsowości albo na wieś, to zobaczymy jak długo dadzą rade wytrwać ze swoimi poglądami
Zgłoś
Riffer 2013-05-06, 19:56
NSZowiec napisał/a:

Zależy o jakiej prawicy mówisz?

W jakiej prawicy jestes? Narodowo- ??
Zgłoś
K................a 2013-05-06, 20:01 2
@up

On jest z prawicy narodowo-masturbacyjnej im. Kutasa Wielgusa.
Zgłoś
genesisnemesis 2013-05-06, 20:04 1
Wiem, że lewica ma pomieszane nie tylko w tyłku, ale i w głowie, lecz sprawa wydała mi się tak dziwna, że postanowiłem to sprawdzić. Na szczęście Szwedzi nie są jeszcze tak trąceni umysłowo, a sprawa została wymyślona przez feministyczny portal we Francji ("Terrafemina").

W ramach indywidualnego sprawdzenia tematu polecam sprawdzić:
1. Listę posłów Riksdagu (Parlament Szwecji) - wynik nie ma tam posła o imieniu Viggo Hansen.
2. Sprawdzić listę członków Socialdemokraternas (partia socjalistyczna) i Vänsterpartiet (partia lewicowa) - cholera wie do której lewus mógłby należeć, ale nie ma go w wyszukiwarkach zawartości stron tych partii, a są tam wymienieni aktywni członkowie.

Szukałem, tyle znalazłem. Feci quod potui faciant meliora potentes.
Zgłoś
dwaoka 2013-05-06, 20:51 1
równouprawnienie kończy się jak trzeba szafę na 3 piętro wnieść
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem