📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
koleś miał pokera a drugi karetę i tyle , szansa na to jest no w chuj mała
@up blacksider oczywiście, że są turnieje w innych odmianach pokera, chociażby omaha hi i low. Ale masz rację, texas holdem jest najbardziej popularny i moim zdaniem najciekawszy Prosty przykład: Największy turniej na świecie World series of poker jest rozgrywany właśnie w tej odmianie. Pozdro.
@up wlasnie WSOP jest rozgrywany chyba we wszystkich znanych odmianach pokerowych ;] holdem owszem jest grany w main evencie ale i tak najbardziej cenione jest wygranie eventu w HORSE'a czyli mix 5 odmian pokerowych (Holdem limit, Omaha, Razz, Stud, stud Eight or better)
Naoglądały się gimbusy Maverick'a i myślą, że tylko tak można grać w pokera.
ja pierdole jeden mial pokera a drugi karate z najwyzszych kart jakie sie da :] tadammm
Ten koleś który wygrał rozdanie miał pokera królewskiego, czyli najlepsza kombinacja jaką można spotkać w texas hold'em. 10, J, Q, K, A. A drugi koleś miał zaraz przed pokerem najlepszą kombinację, 4 asy (tzw. kareta). Prawdopodobieństo że oby dwie te kombinacje wyjdą w jednym rozdaniu jest kurewsko małe...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
widzialem dużo w to tej dziedzinie ale to jest unthinkable
to jest podstawowy poker zasady się nie zmieniają gość mial karetę ale drugi koleś trafil najwyższy uklad czyli pokera królewskiego
to jest podstawowy poker zasady się nie zmieniają gość mial karetę ale drugi koleś trafil najwyższy uklad czyli pokera królewskiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów