Człowiek Brudnopis i jego przemyślenia na temat chrześcijaństwa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Różal dobrze gada! Piwo dla niego!
PS. Chętnie bym się z nim napił i coś zrobił tym co nie szanują przyrody
PS. Chętnie bym się z nim napił i coś zrobił tym co nie szanują przyrody
faluch napisał/a:
Spróbuję wplatać zgrabne k***a, jak ten Pan. Lubię k***a sporty walki, MMA, boks, itp. Jednak k***a nie wiedziałem, że pod naszym dachem biją się tacy "inteligenci"... Ni to szatan, ni katolik, sam nie wie co pier***li. Barwo k***a.
Więcej gwiazdek się wstawić nie dało?
A rodzice pracowali w ZUS.
Cytat:
chce być kretyn elokwentny, ale mu nie wychodzi.
Co 2 słowo to kurwa albo chuj, zwykły pierdolony dres i chuj mu w dupę, kretyn pierdolony.
@Proximate
Jakoś twój zasób słownictwa do najbogatszego się nie zalicza...
Nie ma to jak wytykać komuś błędy nie widząc swoich
Jakoś twój zasób słownictwa do najbogatszego się nie zalicza...
Nie ma to jak wytykać komuś błędy nie widząc swoich
Akurat Różala kojarze z reala. Jakoś bliżej osobiście go nie znam ale miałem pare razy okazje przebywać w jego towarzystwie i mimo, że wyglada w tymi dziarami troche jak debil to jest to całkiem inteligentny czlowiek. Ma sporą wiedze na rozne tematy, sporo zainteresowan, poczawszy od tych wszystkich filozofii religijnych o ktorych wspominam w wywiadzie, przez historie a skonczywszy na zagadnieniach typowo biologicznych. Jezyk troche ubogi i pelny przeklenstw, ale da sie zrozumiec przeslanie ;P
Pudło. Orlen
norbisio napisał/a:
A rodzice pracowali w ZUS.
Pudło. Orlen
@eskel_jsk
to ześ gosciu moooonnndry:) dwa browary zainkawosowales nim zdazylem jornac ze daje je temu samemu gosciowi....brzmisz rownie szczerze jak pan napierdalacz z ogloszenia. pogladow swoich na temat religii nie wyraze...grunt to byc spostrzegawczym i wnikliwym wiec wiedz ze jak Cie dorwe to jeszcze browka zlapiesz bo faktycznie racje niesiesz prorocza:P
a na marginesie....rozal spoko typ.znam go osobiscie,moze to nie moj kolega ale gadalem z nim pare minut i mimo obrywania ciosow na glowe nie pozbyl sie sensownego patrzenia na swiat.prawda jest taka ze nauka od zawsze przeczy biblii...to kwestia wiary...ci co chca-wierza a Ci co maja to gdzies.....maja to gdzies;)
to ześ gosciu moooonnndry:) dwa browary zainkawosowales nim zdazylem jornac ze daje je temu samemu gosciowi....brzmisz rownie szczerze jak pan napierdalacz z ogloszenia. pogladow swoich na temat religii nie wyraze...grunt to byc spostrzegawczym i wnikliwym wiec wiedz ze jak Cie dorwe to jeszcze browka zlapiesz bo faktycznie racje niesiesz prorocza:P
a na marginesie....rozal spoko typ.znam go osobiscie,moze to nie moj kolega ale gadalem z nim pare minut i mimo obrywania ciosow na glowe nie pozbyl sie sensownego patrzenia na swiat.prawda jest taka ze nauka od zawsze przeczy biblii...to kwestia wiary...ci co chca-wierza a Ci co maja to gdzies.....maja to gdzies;)
"mam wszystkie Sakramenty Święte"
ojojjoj.. coś to chyba nie bardzo prawda..
ojojjoj.. coś to chyba nie bardzo prawda..
on chyba wczoraj z drzewa zszedł
Jakby mniej przeklinał to nawet można byłoby go posłuchać. Nie razi mnie jak ktoś "kurwi" w rozmowie przy kielonie, ale podczas wywiadu mógł ogarnąć język.
Jedyne co mi się podobało to to, że nazwał sam siebie idiotą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów