📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak facet se beknie to normalka ale jak to zrobi kobieta to aż czuje jakiś wstręt
Jaka świnia pierdolona, do chlewu macioro!
Dziewuszka nazywa się Amanta Taylor. Jestem jej fanem. W następnym filmie obiecała wypierdzieć cały alfabet. Nie mogę się doczekać.
Dziwni jesteście. Ja słyszałam opinie, że bekająca dziewczyna jest urocza i że to rarytas .
Poza tym człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce. Wolę sobie beknąć niż później wstydzić się za głośne bąble w brzuchu.
Poza tym człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce. Wolę sobie beknąć niż później wstydzić się za głośne bąble w brzuchu.
BueR_MadasS napisał/a:
Linekk szczególnie jak wchodzi pijana na 'forum'
A się wówczas dzieje, bo nie zauważyłam takowej
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów