📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@606
Nie wpadłeś na to, że pewnie musiał rozebrać ten dach bo miał ku temu poważniejsze powody niż jakieś gacki?
Nie wpadłeś na to, że pewnie musiał rozebrać ten dach bo miał ku temu poważniejsze powody niż jakieś gacki?
majfon napisał/a:
Ciekawe ile kilogramów gówna produkowały dziennie te latające gryzonie!
A ile ty gówna produkujesz egoisto co?? I to do wody, która leci do kanalizacji co jest wbrew naturze jak wszystko co w tych czasach ludzie robią. Wszystkie robale są blee, pająki, szczury, nietoperze i w ogóle wszystko co żyje poza ludźmi powinno zdechnąć, bo przeszkadza to takim egoistom jak ty.
Sprawy sobie nie zdajecie ludzie, że to my jesteśmy największymi szkodnikami na świecie.
@up,
to nie płać z internet, nie wchodź na sadola, wypierdalaj z kuchni i na golasa popopierdalaj wśród pająków i innych fajnych żyjątek, a na końcu wytarzaj się w gównie którego tak bronisz, dziękuję dobranoc
to nie płać z internet, nie wchodź na sadola, wypierdalaj z kuchni i na golasa popopierdalaj wśród pająków i innych fajnych żyjątek, a na końcu wytarzaj się w gównie którego tak bronisz, dziękuję dobranoc
606 napisał/a:
Facet miał darmową dożywotnią ochrone przed komarami i innymi owadami i musiał wszystko spieprzyć.
i do tego wścieklizne, malarie i toksyczne guano
Całkiem spoko gościu, przecież zamiast je uwolnić i dać możliwość zagnieżdżenia się w nowym dachu, albo wkurwiania gdzieś w pobliżu, mógł je pozabijać przez jakiegoś deratyzatora
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
gdyby nie filmik, to jakby mi ktoś kiedyś powiedział, że pod dachówkami na czyimś dachu może mieszkać taka chmara nietoperzy to bym w to nie uwierzył.
Jeśli te toperze gnieździły się tam w celu zimowania, to kolesie je w tym momencie zabili. Za dużo energii zmarnują na szukanie następnej "jaskini" i nie przeżyją zimy. Gacki to pożyteczne sukinsyny, a taki hiszpan/grek/chujwico (brzmi jak półciapak) to się tylko leni.
Fazer, jaką kurde malarie? To komary przenoszą i tylko w niektórych regionach. Wścieklizne? po pierwsze musiałby sie trafić chory, po drugie musiałby ugryźć, szanse zadne. Guano toksyczne? Najlepszy nawóz.
tyle słodziaków. Co jak co, ale szkoda mi ich. Zepsuli taki fajny domek.
Po co poukładali dachówki na nietoperzach?
Mam nadzieje że poniosą konsekwencje prawne, to jest znęcanie się nad zwierzętami, powinni wezwać odpowiednie służby które bezpiecznie przetransportowały by toperze. Albo przynajmniej w nocy to robić.
majfon tępaku bezmózgi, nietoperz nie jest gryzoniem, poza tym nie dziwne, że zamieszkały jak dachówka położona wbrew logice.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów