📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boże jak ja dawno tego dźwięku nie słyszałem...
co to kurwa była za butelka?! z porcelany czy co
niby jak kruwa złożyć potłuczoną butelke debilu? może nakropelke?
z tego co mi sie kojarzy to nie takie drogie whisky, w hiszpanii w tym roku w przeliczeniu na nasze to było coś koło 70 zł za taka butle:)
... pewnie szczyny...
... pewnie szczyny...
tylko cioty piją takie perfumy !
a drugą butlę rozbić na łbie tego huja co tak hujowo wykonał wślizg!!!
SaintMaster napisał/a:
Coś mi się wydaje, że fejk. Każdy normalny człowiek by próbował jakoś to złożyć
normalni... ale to przeciez Rosja wiec czego oczekujesz?
Przeczytalem tylko tytul i juz wiedzialem, ze nie dam rady obejrzec do konca...
Zawsze mnie rozpierdala lament gimbusów nad rozlanym alkoholem, zwłaszcza nie swoim. Zbiło się? rozlało, zabrakło? To teraz was oświecę, rusza się dupę do najbliższego sklepu, na stacje, kupuje się następną flachę i po problemie, to aż takie trudne? biedni, uciśnieni obrońcy zbitej butelki. ja pierdole.
Cytat:
Zawsze mnie rozpierdala lament gimbusów nad rozlanym alkoholem, zwłaszcza nie swoim. Zbiło się? rozlało, zabrakło? To teraz was oświecę, rusza się dupę do najbliższego sklepu, na stacje, kupuje się następną flachę i po problemie, to aż takie trudne? biedni, uciśnieni obrońcy zbitej butelki. ja pierdole.
dokladnie
w tym roku pracowalem w londynie podczas trwania olimpiady przy rozwozeniu towarow po roznych lokalach,tyle ile rozjebalo sie przy tym %% to glowa mala,i jakos z tego powodu nie plakalem a wrecz przeciwnie dla mnie mniej dzwigania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów