Kobiety, których mężowie zdradzili je z bitą kobietą, rozjuszone zaistniałym faktem przeprowadzają lincz na nierządnicy bijąc ją i szaty z niej zdzierając jak pierze z oprawianej kury.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Sfrustrowane babska. W większości przypadków jakby facet miał w domu to nie szukałby poza domem... Ale przetłumacz babie, że nad związkiem trzeba pracować... A co do ilości tych bab tam, to tylko pokazuje jak bardzo są pojebane, bo większość to pewnie przyszła bo 'przyjaciółka powiedziała, że tą szmate trzeba sprać'. Od takich bab to z daleka chłopaki. Nie tłumacze, ale ta kurwa co się podobno puszczała może być lepszą babką niż te babska, które może zatruwają życie swoim facetom
Sosna84 napisał/a:
Ale chłopom swoim, to już za pakowanie kutasa w inną dziurę takiego wpierdolu nie zrobią.
Bo to lesbijki są. Kto normalny napierdala kurwę, z którą zdradził cie mąż?
W sumie zwyczaj tłuczenia szlaufów w krajach trzeciego świata to dobra inicjatywa. Akurat na tej płaszczyźnie moglibyśmy się ubogacić kulturowo.
Tyle że to powinno działać w obie strony. Nieorobiony, niezmarnowany życiem wolny strzelec figo fago podchodzący do mężatek w chwilach ich słabości powinien zostać wykastrowany. Bez kurwa dwóch zdań, pod nóż oba jaja oraz chuj.
Tyle że to powinno działać w obie strony. Nieorobiony, niezmarnowany życiem wolny strzelec figo fago podchodzący do mężatek w chwilach ich słabości powinien zostać wykastrowany. Bez kurwa dwóch zdań, pod nóż oba jaja oraz chuj.
Sosna84 napisał/a:
Ale chłopom swoim, to już za pakowanie kutasa w inną dziurę takiego wpierdolu nie zrobią.
ja wiem ześ pedał i tego nie rozumiesz, ale to wina kobiet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów