18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
Rozgrzewka kibiców Feyenoordu
K................t • 2010-12-21, 23:24
Tak się rozgrzewają kibice Feyenoordu Rotterdam przed meczem ze znienawidzonym Ajaxem Amsterdam

Zabawą kieruje DJ Paul Elstak
piosenka: The Viper vs Neophyte - 98 To Your Mind
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pancerek 2010-12-23, 2:19 2
@kanarinho nie wiedziałem, że takie umc umc jest do rozumienia Opowiedz mi o tym głębokim przesłaniu jakie niesie za sobą ta muzyka
Zgłoś
daymaker 2010-12-23, 8:14 2
@UP - A że metal coś niesie niby?

Muzyka to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje, a w szczególności nie pierdoli bez sensu...
Zgłoś
G................2 2010-12-23, 9:44 3
wy myślicię że każy tam to gej? Holendrzy obok Polaków Anglików mają najlepszych kibiców na świecie zapewne lizanie huja koledze nie leży w ich interesie
Zgłoś
chetek 2010-12-23, 11:59
Przepraszam, ale w zasadzie to o co chodzi?
Zgłoś
Wlodek1988ns 2010-12-23, 12:19
z tym kawałkiem na początku to myślałem że to parada gejów
Zgłoś
B................z 2010-12-23, 12:55 3
dokładnie kurwa, drużyny z Amsterdamu i Rotterdamu mają jednych z najlepszych i najbardziej oddanych kibiców w Europie, więc nie pierdolcie o pedałach i technomaniakach, bo przy nich byście wszyscy napinacze ładnie łebki spuścili i cieszyli się, że was nie zauważyli.
Zgłoś
kamyk69 2010-12-23, 14:26 1
kanarinho napisał/a:

Nie kurwa, zajebane, zawszone, zarzygane, śmierdzące starym gotowanym kapciem metale. Na chuj kurwa cymbale jeden z drugim krytykujesz coś czego nie rozumiesz? Jebane złamasy.

Spoko, spoko bracie. Taka jest tendencja na każdym portalu od JM po Sadola, że zawsze, ale to zawsze pod każdym filmikiem z muzyką elektroniczną, brudasy płaczą, spinają się, i gromy rzucają jak to ich muzyka ma przekaz, wymaga umiejętności i talentu a elektroniczna to "techno" i dla "technozjebów". Osobiście nie spotkałem się aby, nawet tutaj jak ktoś wrzucił flmik z muzyką od rocka po metal, ktoś robił drame nt. brudasów ewentualnie porównywał tą muzykę do fekaliów. Prawda jest taka że ten kto się nie boi powiedzieć tego na głos, słuchaczom takiej muzyki to ma na tyle oleju w głowie żeby w necie nie wypisywać takich bezsensownych durnot. A reszta to po prostu, tak właśnie, zakompleksione brudasy bez przyjaciół. Oczywiście działa to w obie strony.
Zgłoś
jmslayer 2010-12-23, 15:09
zamiast sie kłócić miśki, powiedzcie jak brzmi orginał tej piosenki, hm dobrze ją słychać w 10-30 sek, ale ja niestety nie pamiętam tytułu i wykonawcy za pomoc dziękuje i oczywiście piwko stawiam
Zgłoś
Ciesin 2010-12-23, 15:23
Brakuje mi tam aby pogo.
Zgłoś
ogrish69 2010-12-23, 15:59
kilku polskich metali swierzo boscene badz brutal by to kurwa roznioslo hehe
Zgłoś
w13w 2010-12-23, 17:31

Musiałem
Zgłoś
angusix 2010-12-23, 18:23
Ale spęd Guźca
Zgłoś
G................n 2010-12-23, 21:06
Ja pierdole, o bardziej chujową muzykę to naprawdę trudno...
Zgłoś
Maddark 2010-12-23, 21:13
kanarinho napisał/a:

Nie kurwa, zajebane, zawszone, zarzygane, śmierdzące starym gotowanym kapciem metale. Na chuj kurwa cymbale jeden z drugim krytykujesz coś czego nie rozumiesz? Jebane złamasy.

Z kąd wiesz kim jest osoba na która teraz najezdzasz? chój z tego czy to metal czy emeryt... moge słuchac indie rocka czy nawet hany montany a moje gusta muzyczne sa moja sprawa i jesli uwazam techno(taki worek do ktorego wrzucam wszystko co mi zalatuje "umca umca") za zjebany gatunek muzyczny to moja sprawa...

Dziekuje dowidzenia.
Zgłoś
Ine 2010-12-23, 21:23
@up

Wiem z kim mam do czynienia, już po pierwszych Twoich słowach... niektórym zamiast komputerów na komunie, przydałyby się słowniki. Kurwa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem