📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
He, he uwierzę jak spróbuje ze szczotką do mycia butelek. Kurwa, swoją drogą od razu wybrałem kategorię: Azjatki. Jak nie wiele trzeba człowiekowi do szczęścia.
Robertuss napisał/a:
Kiedyś zapytałem dziewczyny na randce czy jak myje zęby i włoży za głęboko szczoteczke to czy ma odruchy wymiotne..odpowiedziała że nie od tamtej pory minęło 5lat A dwa jesteśmy po ślubie
czyli masz mniejszego od szczoteczki do zębów?
SirMajkel napisał/a:
Oczywiście jak wszystko ze wschodu zerżnięte na chama z kogoś innego.
No i ? Serio narzekasz ? Oby wiecej takich filmikow sie pojawiało miłe dla oka
edmund napisał/a:
nie tak pracują ładne piersi, ta ma albo sztuczne cycki mocno wypchane silikonem, albo małe wysoko podniesione sztywnym stanikiem,
prędzej Loaloa dam piwko
W takim razie nie wiesz co to ładne piersi ....
~DMT napisał/a:
Obawiam się, że to się nie stanie...
No nareszcie, Loaloa dostał bana, jeszcze Somsiada zbanować bo kradnie i bydzie git!
O Kurwa, Angel, szkoda że tyle to trwało ale mimo to BRAWO!
LodaLoda zablokowany? Szkoda, tak fajnie śmierdziało. Z kogo będziemy się śmiać teraz?
Jak znam życie ma kilka innych kont, powinno mu się zablokować IP.
Jak znam życie ma kilka innych kont, powinno mu się zablokować IP.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów