I po chuj, ten kask
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jęczy jak dziewica
no i w pizdu i wylądował szkoda że prawie nic takiego mu się nie stało
Kurwa, cipy cholerne. Siedzicie całymi dniami przed komputerem i narzekacie na chłopaka, który ma pasję i trenuje, zapewne całymi dniami. Banda zawistnych gimbusów. Sam trenowałem a żeby kupić rower i wymieniać części zapierdalałem całymi dniami z ulotkami. Zdarzały się okresy, że jeździłem bez łańcucha, czy z rurką zamiast kierownicy a o integralu (ten kask z ochroną szczęki) mogłem pomarzyć. Dobrze dla chłopaka, że stać go na sprzęt, który pewnie i tak kosztował tyle co wasze komputery, bo ja rozwijać się nie mogłem - rower co chwile się psuł a skakać z dużych dropów nie mogłem bo bałem się, że rama mi pęknie.
Żeby ktoś nie pierdolił, tak to wyglądało niecałe 8 lat temu:
P.S. to ja.
Żeby ktoś nie pierdolił, tak to wyglądało niecałe 8 lat temu:
P.S. to ja.
@up
Fakt miałeś przesrane. tak jeździć bez łańcucha.
Fakt miałeś przesrane. tak jeździć bez łańcucha.
Kask mu pomógł w tym że nie rozpierdolił sobie łba. Witam nowym ja tu je:)
Nabił się na kierownicę. Przy takim upadku od razu doleciałby do gleby a widać że tors ma podniesiony, dopiero po chwili pada. Obejrzyjcie dokładnie.
Żebra połamane i być może uszkodzone płuca.
Jakby złamał kręgosłup mistrzu, to by nie wstał.
Może by się ruszał, co zależy od uszkodzenia ale na 100% by sie tak nie poderwał...
CO ZA KRAJ
Jakby złamał kręgosłup mistrzu, to by nie wstał.
Może by się ruszał, co zależy od uszkodzenia ale na 100% by sie tak nie poderwał...
CO ZA KRAJ
Kask jest zwykle po to, żeby chronić mózg (jeśli się takowy posiada).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów