Akcja jak z benny hilla
Jakim to kurwa trzeba być pojebanym człowiekiem, żeby się pchać na kiblu pomiędzy tira a widłaka...
To tak samo jak parkujesz tyłem pod marketem i zawsze jakaś pojebana kurwa musi ci przejść z tyłu auta a nie przodem :/
Nie pierdol. Takie rozładunki powinny być oznakowywane. Czasem działam przy takich akcjach. Zawsze są zgłaszane stoi dwóch ludzi w kamizelce lizakami i wstrzymuje ruch na kilka minut (każdy dojazd do rozładunku). Gonię zawsze kierowców w jebanych klapkach i bez kamizelki.
Nie pierdol. Takie rozładunki powinny być oznakowywane. Czasem działam przy takich akcjach. Zawsze są zgłaszane stoi dwóch ludzi w kamizelce lizakami i wstrzymuje ruch na kilka minut (każdy dojazd do rozładunku). Gonię zawsze kierowców w jebanych klapkach i bez kamizelki.
Dokładnie, od tego jest ulica by jechać.
Kto by w ogóle w cywilizowanym kraju pomyślał, by widlaka zostawiać z podniesionymi widłami...
Jednak małe skośne oczka coś chujowo widzą po zmroku
Jakim to kurwa trzeba być pojebanym człowiekiem, żeby się pchać na kiblu pomiędzy tira a widłaka...
To tak samo jak parkujesz tyłem pod marketem i zawsze jakaś pojebana kurwa musi ci przejść z tyłu auta a nie przodem :/
Wystarczy być chińczykiem, myślał że jest ninją i przejedzie sprytem i zwinnością ale jednak to pierdolony chińczyk na kiblu a nie japoński samurai
Niemożliwe, że nie przeżyła. To najlepsza i najbardziej profesjonalna pionizacja jaką tu widziałem. Ta pewno teraz się z tego śmieje.
"Chińska medycyna reanimacji i pionizacji".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów