Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 ROZLEGULUJĘ WASZE ZAWORY - teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pszkks Wczoraj 21:39
Mevv napisał/a:

@: Niestety wskazuje podobieństwo do Pogoni Szczecin...

Akurat w Szczecinie to notma- kto był ten wie, same żule w barwach, piłkarze strajkują tylko w kraju do Turcji lecą, a gablota jak pusta tak dalej nie widać żeby coś się zmieniło
Zgłoś
Limpid Wczoraj 21:44 2
Jakie to jest kurwa żenujące oglądając to jeszcze przy jedzeniu jak zobaczyłem tą blond paralitę to aż mi apetyt przeszedł
Zgłoś
Karrrol Wczoraj 21:52
Ale co to jest?
Zgłoś
Patryc Wczoraj 21:55 1
Ten syndrom chorobowy ma jakąś nazwę, bo jeśli nie, to chyba się nam tutaj wszystkim Nobel z medycyny szykuje.
Zgłoś
KamilSkarpa Wczoraj 22:01 2
Pierdolone narkomanskie kurwy. Do piachu
Zgłoś
Asterot Wczoraj 22:09
Admin 01 z Adminką 02. Typowe sadole na kwadracie.

[ Dodano: 2025-01-10, 22:10 ]
KamilSkarpa napisał/a:

Pierdolone narkomanskie kurwy. Do piachu

Idz zakop 🤣
Zgłoś
ArtuDitu85 Wczoraj 22:11
Co to za kawałek ?
Zgłoś
Asterot Wczoraj 22:12 2
Karrrol napisał/a:

Ale co to jest?

Mechaniczna pomarańcza wersja niskobudżetowa z Polski. Ćpunów nie widział?
Zgłoś
Seba540 Wczoraj 22:40
Masakra nie pozwalam na to
Zgłoś
MichalED Wczoraj 22:57
Pomyśleć że jesteśmy na samolub... eh
Zgłoś
Kierowniq Wczoraj 23:08
smc napisał/a:

Nie wiem, czego wy chcecie od nich.
Pracują u mnie ludzie podobnego pokroju i często mają oni więcej godności i honoru od szczurków z korpo. Zwykli ludzie, zwykłe polskie mieszkanie. To jest klasa robotnicza, ani lepsza, ani gorsza od innych. W fabryce i na budowie nie potrzeba filozofów, tylko fizoli. Drobna różnica, a jakże istotna.

Esencja piwniczaków tego portalu. Sami równie zjebani, ale ważne że przez klawiaturę komuś dopierdolą. Życie
Zgłoś
gonzor Wczoraj 23:22
KremufkowyPotwor napisał/a:

Jestem za przywróceniem obozów zagłady

oni będą tam twoim kampo...
Zgłoś
Panicz74 Wczoraj 23:47 1
Już wiecie gdzie trafia 800+
Zgłoś
Robertuss Wczoraj 23:48
Pedator napisał/a:

Debil w klapkach do odstrzału. Qrwisko najpierw do burdelu a po zużyciu do odstrzału.

Jak ona już zużyta zaorana skatowana opluwana bita poniżana przypalana...można wyjebać na wysypisko
Zgłoś
Kidl3r 35 minut temu
Nie zbliżaj się do mojego samochodu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem