18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:43
Rozmowa Kelnerek.
kosmaty69 • 2013-02-07, 23:47
Ostatnio w pracy - jestem kucharzem w dużej i renomowanej restauracji w Krakowie , i ostatnio mieliśmy rezerwacje na 30 osób, ogólnie kuchnia róznorodna , włoska , polska ..

Przyszło do wydania filetów z łososia + sosik do polania w osobnym naczyniu . Wszystko ok, no do czasu, wpada właściciel obiektu i z mordą na nas wszystkich , czy ta grupa to żydzi czy włosi , kelnerka odpowiada że żydzi, na co właściciel " Sos ze szklanych pojemniczków przelać do papierowych kubków, te j*bane flejtuchy zawsze wszystko tak upier*olą że nie idzie tego domyć , a do popicia najtańszy sok pomarańczowy rozmieszany wodą , i unikać rozmów "

Żydzi wszędzie mile widziani
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BorgBorg 2013-02-08, 2:25
Hehe, spoko właściciel. Ale z drugiej strony współczuję ci współpracy z tym człowiekiem, gdyż poznałem się na wielu włascicielach restauracji we wro, kark, waw, czy na pomorzu.. Wszędzie praktycznie te same charaktery- Burak z przezajebiscie wielkim Ego, lubiący manipulować ludźmi. Brat(o ciężkim charakterze) akurat już wysoko stoi na rynku gastronomicznym więc on ma wyje*ane na właścicieli bo jak go wyjebie to bez problemu znajdzie zatrudnienie. Ale dla zwykłego kucharza lub szefa kuchni ze stażem poniżej 6/7miu lat radziłbym nie wchodzić w częstsze rozmówki z szefem, nie kumplować się. Ignoruj. Nawet jeśli by Ci się zdawało ,że to spoko facet/facetka. Za chuja ! Zapamiętaj
Zgłoś
u................t 2013-02-08, 4:46
@ B-B
Rocznik 99 i gimnazjum?To dlatego wszystkim wytyka te błędy,tak długo się już uczy....
Zgłoś
dyziom 2013-02-08, 9:05
Potwierdzam, że żydzi to brudasy. Pracowałem jako kelner przez rok w restauracji w Grecji. Przychodziły żydowskie grupki po 10-12 osób, zajmowali 4 albo 5 stolików. Zamawiali na te 10-12 osób 1 pizze, 1 porcję frytek i 1 wodę. Po czym gościu przy płaceniu mówi mi że on zjadł 1 kawałek pizzy i wypił szklankę wody i za to chce zapłacić. A syfu od chuja...
Zgłoś
j................� 2013-02-08, 9:13
rusofil napisał/a:

Kolejny debil dostaje karne kutasy za spierdalanie z lekcji języka polskiego. Ja pierdolę, jak ktoś, kto podaje się za dorosłego, może pisać jak kretyn? Przestałam czytać to ścierwo po 3 linijce

Ty nigdy nie dostałaś karnego ani nawet zwykłego kutasa stąd twoje zdenerwowanie? A może po prostu jesteś jedną z tych co przypierdalając się do innych tłumi swoje kompleksy, wracaj do piekła poczwaro!
Zgłoś
z................g 2013-02-08, 9:56
Po co ta spina. To, że ktoś coś wrzuca napisane w 1szej osobie, to nie znaczy, że to jest historia z jego/jej życia. Przynajmniej dla mnie to nie jest równoznaczne. A sama historyjka mało śmieszna...
Zgłoś
marvs 2013-02-08, 10:24
nie ma sie co dziwic w sumie, swojego czasu jak pracowalem w hotelu przyjezdzali zydzi na turniej tenisa stolowego czy cos, zawsze po ich wizycie pokoje byly tak uj*****e ze nie dalo sie doczyścic
Zgłoś
ddobry10 2013-02-08, 10:40
Tylko pozazdrościć szefuncia
Zgłoś
d................r 2013-02-08, 11:24 2
Nie wiem co się jej czepiacie, koleś piszę gorzej niż orangutan z zoo. Niedługo będzie potzreba tłumaczy do takich wypocin. Jaki kurwa debil stawia odstęp przed kropką i przecinkiem?

pokemontranslator.pl/ <- tu mam sobie tłumaczyć co piszecie?
Zgłoś
nitrox89 2013-02-08, 12:06
Kto nie obsługiwał żydów, ten nie wie czym to śmierdzi. Dosłownie, bo te skurwysyny ortodoksy to sobie sami gotują kurwa, a przed śniadaniem przychodzą ich goryle i sprawdzają czy pod stołami nie ma bomby...
Raz miałem nieprzyjemność sprzątać kuchnie po nich. Resztki żarcia leżały wszędzie, nawet na szybie były...
Pomijam fakt że gro gości po prostu jebło karta na stół i się przenieśli do innego hotelu, bo tak śmierdziało na cały obiekt.
Zgłoś
L................k 2013-02-08, 12:07 3
Magik2501 napisał/a:

Antysemityzm się znikąd nie wziął. Zawsze to powtarzam.

To te parchate skurwysyny są antypolonistami, a nie na odwrót. Zawsze to powtarzam.
Pozdrawiam.
Zgłoś
raza 2013-02-08, 12:22
Fakt, kto nie obsługiwał wycieczek z Izraela ten nie wie jaka panika ogarnia hotel/restauracje na dźwięk słowa Żydzi.
Zgłoś
CherryMan 2013-02-08, 12:33
Pracowałem jako kelner w Krakowskim hotelu - taka sama reakcja na żydowskie grupy. Ale fakt flejtuchy okropne i później jebie po nich cała sala - szef kazał im wydawać wszystko na jednorazówkach i sciągać obrusy potem tylko szło się z workiem na śmieci i wszystko ze stołu prosto do wora
Zgłoś
kosmaty69 2013-02-08, 18:10
Hm, właściciel naprawdę wariat Ostatnio zwolnił kumpla , za to że po wolnej sobocie przyszedł do pracy 1h spóźniony( pracujemy zmiany 2 dni po 14 h ) On pracował 9 dni pod rząd, dostał dzień wolnego , "zabalował" w pubie w naszym budynku - wypił kilka piw wyszedł po 23. Następny dzień godzina 15 , Artur opuszcza nas z wypowiedzeniem w ręku

Weź tu człowieku pracuj w POlsce.
Zgłoś
rusofil 2013-02-08, 19:32
lajtowy napisał/a:

Nie wiem co się jej czepiacie, koleś piszę gorzej niż orangutan z zoo. Niedługo będzie potzreba tłumaczy do takich wypocin. Jaki kurwa debil stawia odstęp przed kropką i przecinkiem?

pokemontranslator.pl/ <- tu mam sobie tłumaczyć co piszecie?

Głąb poprze głąba. Plebs zawsze nienawidził ludzi inteligentniejszych od siebie. Proste. Plebs nigdy nie stwierdzi grzecznie, że prawda, popełnił błąd. Z idiotami nie ma co się wykłócać.
Zgłoś
cena_z_lombardu 2013-02-09, 14:25
Plebs? Mam znaleźć posta, w którym użyłaś słowa "żebrający", idiotko?

A teraz grzecznie przyznaj się do błędu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem