Filmik przedstawia motywowanie / zastraszanie piłkarzy arki gdynia przez ich kiboli. Pytanie po co trener jak mają takich motywatorów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurw* i klasyk sytuacja czyli ten amstaf czy tam pitbull na smyczy kwintesencja, ikona i manifestacja swojej „wielkiej siły” i „charakteru” rekompensująca małe penisy tych pustych łbów.
Po komentarzach widać, że wakacje idą i neo dzieci coraz dłużej przed komputerem siedzą
Po komentarzach widać, że wakacje idą i neo dzieci coraz dłużej przed komputerem siedzą
Kurwy i świnie to masz w swojej rodzinie pedale
smc napisał/a:
Arka Gdynia!
Kurwa, świnia!
Kurwy i świnie to masz w swojej rodzinie pedale
Co to jest za drużyna co śledziem jebie tak?
- Jebana ARKA GDYNIA - kurwa świnia!!
I nie ma drugiej takiej, co śledziem jebie tak.
- Jebana ARKA GDYNIA - kurwa świnia
- Jebana ARKA GDYNIA - kurwa świnia!!
I nie ma drugiej takiej, co śledziem jebie tak.
- Jebana ARKA GDYNIA - kurwa świnia
Cyganki was ograły
I nie pomogło
Nasrali w gacie i do tego odparzenia. Stąd tak szeroko stoją. Nóżki jak zapałki. Witki szeroko. Ot typowy troglodyta, stadionowe tfuu gówno.
Heliar napisał/a:
Masz kurwa swój park, W ścisłym centrum Poznania stadion Szyca, kiedyś perełka Polski, na tym stadionie rozgrywano puchary i najważniejsze mecze, odbywały się mistrzostwa w lekkoatletyce, tu bito kolejne rekordy frekwencji na stadionach. A jak to teraz wygląda, parczek dla meneli i bezdomnych w centrum miasta. POznańska gospodarność,
No i menele mają eleganckie miejsce spotkań i wymiany myśli filozoficznej, kontakt z naturą. Kto wie może narodzi się tam jakiś wielki filozof który wpłynie na całą ludzkość.
Zwierzątka mają gdzie żyć, ptaszki jeżyki. A i czystsze powietrze bedziecie mieli w tym waszym poznaniu. Mniej zapachu moczu w bramach. Ja widzę same plusy.
Bez przesady. Sport to fuzja siły, sprytu, techniki i charakteru.
Jak pedałkom z wypłatą po 100k miesięcznie ciężko to po prostu niech zajmą się czymś innym, inną dyscypliną albo inną pracą. Ci kibice - co widać - to osoby upośledzone umysłowo, żyją tym sportem, kochają go i chcą żeby piłkarzyki dały z siebie 150%, co jest normą w innych dyscyplinach.
Jak pedałkom z wypłatą po 100k miesięcznie ciężko to po prostu niech zajmą się czymś innym, inną dyscypliną albo inną pracą. Ci kibice - co widać - to osoby upośledzone umysłowo, żyją tym sportem, kochają go i chcą żeby piłkarzyki dały z siebie 150%, co jest normą w innych dyscyplinach.
Zgraja cymbałów co sie jarają jakimis pedalami co kopia w dmuchany kondon po boisku
Gay Alert
Mnie tam najbardziej bawią te chude nóżki niektórych patusów na koksach wyglądają jak niepełnosprawni. Ten, który mówił, jako ostatni swoją patusiarską przemowę właśnie ma takie nóżki i już wiadomo z kim mamy do czynienia.
W penis nudny sport przeżarty korupcją, lewymi interesami, w którym mamy takie oto wykwity erudycji. Po co zatem się tym jarać? Nie rozumiem fanów tego sportu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów