Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2. Słuchanie o tym jak i oglądanie jest po prostu odrzucające, ale nikt wam kurwa nie karze słuchać czy oglądać.
3. Lubią sobie w dupe wkładać, ich sprawa, nie wasza.
4. Poza wyzywającym ubiorem (Który wcale nie powinien przeszkadzać, no bo w sumie, chuj Cie boli jak kto się ubiera?) nie widziałem, żeby jakikolwiek homoseksualista obnosił się z czymkolwiek (nawet na relacjach z marszy widziałem tylko hasła czy pocałunki, nic więcej), a mieszkam w Warszawie. Tak więc za chuja nie mogę zrozumieć waszego bólu dupy o to całe 'OBNOSZENIE SIĘ' homoseksualizmem. Bo co? Bo sie kurwa pocałują? W wielu kurwa krajach faceci całują się na przywitanie. Dopuki nikt nikomu chuja w dupe na ulicy nie bedzie wkladal to nic do homoseksualizmu nie mam.
Powiedz mi, chuj cie interesuje kto z kim sypia? Twoje zycie seksualne jest na tyle ubogie ze musisz zagladac innym do lozka?
PS. Uprzedze nastepne pytania - sam pedalem nie jestem, wkurwia mnie te polaczkowatosc co poniektorych.
@Kropeczkowaty.
Ciebie też mam nazwać chorym odłamem bo spuszczasz się w skarpetę a nie jak normalny polak patriota z szarą, szorstką srajtaśmę? Co ciebie kurwa obchodzi, kto komu w dupie gmera. Póki trzymają to w swojej sypali, nic nikomu do tego czy ktoś jest gej, les czy inne.
Inna sprawa to pedalstwo panoszące się po sejmie i ulicach, rządające większych praw niż hetero mają. Do tego bydła należy oddawać na sam widok strzały ostrzegawcze. Celując w głowę.
Brak mi słów...jestem w szoku...geje przypuściły frontalny atak na sadola
Wiecie co się z wami powinno robić!? O to i jeszcze to
1. Wszyscy którzy tego wysłuchali do końca bez problemu z uśmiechem na twarzy są dla mnie kryptogejami i nie mają prawa do obrażania homoseksualistów.
2. Słuchanie o tym jak i oglądanie jest po prostu odrzucające, ale nikt wam kurwa nie karze słuchać czy oglądać.
3. Lubią sobie w dupe wkładać, ich sprawa, nie wasza.
4. Poza wyzywającym ubiorem (Który wcale nie powinien przeszkadzać, no bo w sumie, chuj Cie boli jak kto się ubiera?) nie widziałem, żeby jakikolwiek homoseksualista obnosił się z czymkolwiek (nawet na relacjach z marszy widziałem tylko hasła czy pocałunki, nic więcej), a mieszkam w Warszawie. Tak więc za chuja nie mogę zrozumieć waszego bólu dupy o to całe 'OBNOSZENIE SIĘ' homoseksualizmem. Bo co? Bo sie kurwa pocałują? W wielu kurwa krajach faceci całują się na przywitanie. Dopuki nikt nikomu chuja w dupe na ulicy nie bedzie wkladal to nic do homoseksualizmu nie mam.
1. Nie będziesz mi mówił do czego mam prawo, bo i tak go nie znasz.
2. Śmieszne raczej, oglądanie za to odrażające. Nie karze? No nie, żaden pedał mnie jeszcze nie ukarał.
3. Dopóki robią to w domu i nie każą dzieciom się o tym uczyć w szkole, ok. Ale nie, że kurwa w podręczniku w podstawówce są "poprawne politycznie modele rodziny".
4. Tak jak napisałeś. OBRZYDZA mnie jak pedały się całują na ulicy i wtedy muszę to oglądać, a może kurwa nie chce? A na marszach idą trochę dalej niż pocałunki, no ale i tak, nic więcej kurwa? To już za dużo.
Przyjęło się pisać "dopóki". Podkreśla ci jak piszesz, to w czym problem?
Won z kryptopedalstwem i walką o dzieci!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów