Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ćpunów i jaraczy , pijaków nie powinno się leczyć sami na swoja prośbę to robią to dlaczego cały kraj potem ma czekać w kolejkach i płacić za ich leczenie ? niech zdychają plując krwią od raka , niech zdychają w rynsztoku z przedawkowania , na chuj dawać żyli do wytrzeźwiałek niech zamarzają na ulicach jak nie potrafią pić normalnie ... Prosta metoda i w chuj kasy oszczędzone oraz zrobią się miejsca pracy
Po pierwsze co mają do tego kolejki do lekarzy? To wina systemu i tyle. Ćpun nie czeka w kolejce do lekarza tylko leży na odwyku i na odwyk biorą wtedy jak cię znajdą leżącego na ulicy i kapną się że ćpiesz. Zostajesz skierowany na przymusowe leczenie po to, abyś został wyleczony raz a dobrze i nie leczył się więcej za państwowe pieniądze. Oczywiście jest to bezskuteczne, bo nałóg to nałóg. Poza tym techniki leczenia uzależnień nie są łatwe na świecie a w PL ciężko to nazwać leczeniem.
Mówisz o tym, żeby ich nie leczyć i niech zdychają gdzie leżą. Ok, ale wyobraź sobie jakby to wyglądało idziesz przez miasto a na środku leży ćpun i zdycha. Zdechnie to są zwłoki, potem coś trzeba z tymi zwłokami zrobić, i pochować. Kto za to płaci jak nie my? I tak i tak musisz płacić, w lesie ich nie zakopiesz przecież.
Problem uzależnień siedzi w mózgu, bo zatrucia można wyleczyć. Chyba, że organizm tak wyniszczony, że tylko czekać na koniec.
Ćpunów i jaraczy , pijaków nie powinno się leczyć sami na swoja prośbę to robią to dlaczego cały kraj potem ma czekać w kolejkach i płacić za ich leczenie ? niech zdychają plując krwią od raka , niech zdychają w rynsztoku z przedawkowania , na chuj dawać żyli do wytrzeźwiałek niech zamarzają na ulicach jak nie potrafią pić normalnie ... Prosta metoda i w chuj kasy oszczędzone oraz zrobią się miejsca pracy
Ileź twoja matka musiała mieć śniegu w p**dzie, aby takiego bałwana urodzić... Nie widzisz gościu dalej niż czubek własnego nosa.
ja pracuje juz 6 lat to raz, dwa śmieszniejsze od tego co opisałeś jest to jak cipka która nigdy nie pracowała i jest na garnuszku mamy i nawet nie skończyła liceum śmieje się z kogoś kto wszedł na rynek pracyMnie na tym portalu zawsze bawi jak najwięcej o płaceniu podatków ma do powiedzenia gimnazjalista, licealista czy bananowiec pracujący drugi miesiąc w życiu.
Musiałbym też tak ćpać żeby zagłosować na KNP. Odrażające jak prawica.
Stary, lecz się. Taka obsesja na punkcie kanapy świadczy o poważnych zaburzeniach. Zrób to zanim zaczniesz ganiać ludzi z nożem po ulicach, bo w każdej mijającej cię twarzy będziesz widział wąsatego Korwina czyhającego na twoją kuroniówkę, komputer z unijnych środków i darmowy internet z MOPS-u.
A tak wracając do tematu, polecam poczytać wypowiedzi praktyków z http://hyperreal.info/talk/, w tematach takich jak np. "Poradnik dawania po kablach". Po tym co tam przeczytałem zgadzam się ze ztwierdzeniem że narkotyki niszczą nie tylko ciało, ale też umysł.
Musiałbym też tak ćpać żeby zagłosować na KNP. Odrażające jak prawica.
To opłacany troll który ma pisać propagandę na popularnych forach. Będzie to robił na masę i pod byle pretekstem. Olać chuja.
A muzyczka to:
swojego czasu Rammstein nagrał covera
Stary, lecz się. Taka obsesja na punkcie kanapy świadczy o poważnych zaburzeniach. Zrób to zanim zaczniesz ganiać ludzi z nożem po ulicach, bo w każdej mijającej cię twarzy będziesz widział wąsatego Korwina czyhającego na twoją kuroniówkę, komputer z unijnych środków i darmowy internet z MOPS-u.
A tak wracając do tematu, polecam poczytać wypowiedzi praktyków z http://hyperreal.info/talk/, w tematach takich jak np. "Poradnik dawania po kablach". Po tym co tam przeczytałem zgadzam się ze ztwierdzeniem że narkotyki niszczą nie tylko ciało, ale też umysł.
Słuchaj przemądrzały cwaniaku, to co się w twojej oświeconej łepetynie kotłuje jest z dupy naiwną utopią i naprawdę trzeba byc ograniczonym by wierzyć, że te chore teorie mozna przełożyć na życie. Teraz idź robić karierę utopisto!
Słuchaj przemądrzały cwaniaku, to co się w twojej oświeconej łepetynie kotłuje jest z dupy naiwną utopią i naprawdę trzeba byc ograniczonym by wierzyć, że te chore teorie mozna przełożyć na życie. Teraz idź robić karierę utopisto!
Już ją robię. Staram się być człowiekiem na miarę nowego systemu którego jestem zwolennikiem. A utopijne jest myślenie, że osiągnie się nowe zadowalające efekty, powtarzając działania które tych efektów dotychczas nie przynosiły.
Poza tym, skoro jesteś taki anty, zaprezentujesz nam może swoją wizję państwa i gospodarki, która nie jest twoim zdaniem utopijna. Czy nie jest to przypadkiem "żyć, żreć i czekać aż samo się poprawi"?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów