📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Panu Wojciechowi gratulujemy ilorazu inteligencji na poziomie zakrętki od wody mineralnej
Konsultant 1 - Idiota 0.
A gimbusy, które twierdzą, że co chwile mają takie telefony chyba mają na myśli proponowanie im dodatkowych pakietów sms w sieci Play...
A gimbusy, które twierdzą, że co chwile mają takie telefony chyba mają na myśli proponowanie im dodatkowych pakietów sms w sieci Play...
"a twoją żonę pięciu teraz rucha ! yhym, tak panie wojcechu "
mistrz
mistrz
Kurwa, jak wam imponuje debil, który wyzywa rodzinę od najgorszych i nie potrafi powiedzieć nic innego niż "twoja matka to kurwa", to idźcie mu gałkę opierdolcie i powiedzcie - "brawo, panie wojciechu".
Mógł po prostu odłożyć telefon, ale to niekulturalne..
Mógł po prostu odłożyć telefon, ale to niekulturalne..
Pan konsultant jest chory na nogi.
zawsze sie dziwie, dlaczego te pajace do ktorych dzwonia sie po prostu nie rozlacza tylko napierdalaja 3 minuty... i przeciagaja rozmowe jakimis dennymi tekstami...
No ale panie Wojciechu!!
do mnie dziś 2 razy dzwonili
do mnie dziś 2 razy dzwonili
Konsultant jest kozakiem w tym nagraniu. Wytrzymał do końca i miał gościa w pompie.
Ciekawe czy jakby rozmowa była NIEnagrywana to konsultant by inaczej mówił
ale po chuj mu na rodzinę wjeżdżał, wsiok jakiś.
niemniej jednak, piwo się należy, bo zajebiście to rozwiązał, tylko niepotrzebnie jego rodzinę w to mieszał ;d
niemniej jednak, piwo się należy, bo zajebiście to rozwiązał, tylko niepotrzebnie jego rodzinę w to mieszał ;d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów