📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
🔥
Black Friday
- teraz popularne
🔥
Program kosmiczny
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jak to jacy zostali w Iraku? Iraccy.
najgorsze to isc do woja albo do policji i miec nad soba wpizdu przelozonych.
Haha, wicie gdzie to jest? W klubie garnizonowym w Siemirowicach Ten kot to mój znajomy.
steku napisał/a:
Dziwicie się jego zachowania? Jak idziesz do wojska (sam nie byłem ale mam rodzinę w służbie zawodowej) i wyższy stopniem daje Ci rozkaz to nawet jeżeli to będzie jakaś głupota za nic to musisz rozkaz wykonać. Pozdrawiam wszystkich napinaczy, którzy jedyny kontakt z wojskiem mieli podczas zabawy plastikowymi żołnierzykami.
I tu się mylisz. W dzisiejszej "zawodowej służbie", bo odkąd takowa powstała służba nie jest już służbą, tylko zwykłą pracą, gdzie szeregowy dziennie pracuje 8 godzin, bo tak jest w umowie i mogą mu obciągnąć jak skończy robotę (czyt. wybije 15.30), a jak już to za dodatkowe godziny muszą mu zapłacić. Poza tym każdy ma swój przydział, swoje obowiązki i zadania i jeśli coś wykracza poza ten obszar nie jeden żołnierzyk ma to w dupie, stwierdzając, że to nie jego zakres. Wszystko oczywiście zależy od punktu widzenia (a ten od punktu siedzenia) i od danej sytuacji czy rozkazu Już pomijam fakt, gdy "głupi" rozkaz jest niezgodny z prawem - wtedy rzecz jest oczywista (choć nie dla wszystkich) i nie masz prawa go wykonywać. Nieznajomość prawa nie zwalnia Cię z jego przestrzegania jak to mówią.
Pozdrawiam
leszek1987 napisał/a:
i takich tłuków tak powinno się trzymać i wypuszczać jedynie w czasie wojny na pierwszy front
Jeżeli ktoś ma słabsze nerwy, to nie nadaje się do wojska i tylko na pierwszy strzał (na wojnie), albo na ostatni - misja pokojowa lub dobijanie rannych, ale gdzie tutaj jest rozum wyzywać dyżurnego od cieciów. Bydło powinno być zdecydowanie w pierwszej kolejności eliminowane. Można przecież zgnoić kogoś tak kulturalnie, że podziękuje Ci za to i poczuje się lepiej niż przed zgnojeniem. Zwykłe wyżywanie się jest oznaką bycia półgłówkiem, zadufanym w swojej wyższości śmieciem, który podświadomie sra w gacie przed samym sobą, że jest taki zjebany. Życzę żartownisiowi, by trafił do obozu jenieckiego razem z tym chłopaczkiem, a następnie chłopaczek powinien wsadzić żartownisiowi pod prysznicem...
nóż pod żebra zrobiony ze starej szczoteczki do zębów. Obrócić parę razy i wyjąć próbkę wątroby. Tak właśnie moim zdaniem powinno być nagradzane buractwo i brak dobrych manier: stara dobra zemsta z nawiązką.
Te koty nie robią sobie z was żartów. One mają na was szczerze wyjebane cwele. Jakie to piękne uczucie ignorować wszystkich zazdrosnych chuja wartych pojebów, którzy w swoim życiu i tak nic wielkiego nie osiągną. Koty są zwinne i sprytne i to u nich pracują psy i liżą im dupsko. A teraz porada dla tych, którzy mają coś więcej w swoich mózgach niż styropian: oprócz zapierdalania w szkole radzę znaleźć sobie jakąś pasję żeby wam te psy nie przejechały ambicji. A i zlewać skurwieli jak tylko się da
Ah i przyznam, popełniłem masakryczny błąd w moim poprzednim akapicie. Powinienem dodać cudzysłowy pod jakżesz wulgarnym określeniem tzw. zapierdalania. Kto zapierdalał ten zapierdalał, kto ma łatwiej przyswajalny mózg ten się opierdalał(czasami coś sobie biorąc do rąk na sprawdzian albo jakiś czerwiec). I to wg tych wszystkich znawców pewnie cały czas w ten sposób wygląda:
- Uczysz się synku?
- Tak mamusiu, na maturkęęęę...
Miazga. Naprawdę tępe chuje myślicie, że Ci kolesie są na 100% tacy uczciwi, dobrzy i się uczą w domku...
Szkoda słów...,
ale ja nie zamierzam nikogo tu do czegokolwiek przekonywać, żyjcie sobie ze swoją świadomością
Ah i przyznam, popełniłem masakryczny błąd w moim poprzednim akapicie. Powinienem dodać cudzysłowy pod jakżesz wulgarnym określeniem tzw. zapierdalania. Kto zapierdalał ten zapierdalał, kto ma łatwiej przyswajalny mózg ten się opierdalał(czasami coś sobie biorąc do rąk na sprawdzian albo jakiś czerwiec). I to wg tych wszystkich znawców pewnie cały czas w ten sposób wygląda:
- Uczysz się synku?
- Tak mamusiu, na maturkęęęę...
Miazga. Naprawdę tępe chuje myślicie, że Ci kolesie są na 100% tacy uczciwi, dobrzy i się uczą w domku...
Szkoda słów...,
ale ja nie zamierzam nikogo tu do czegokolwiek przekonywać, żyjcie sobie ze swoją świadomością
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów