📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
i Ty
i Ty
Gadka pijaka z dupą po grochu.
Nie wiem kto jest bardziej pojebane: ona i jej gaybourhood czy (gejodzielnica) czy koleś, króry wierzy w jednego Boga ale ten bóg nie jest jeden bo ma jeszcze syna który też jest bogiem, a jego matka też jest jakby bogiem zwłaszcza w krainie pomiędzy Odrą a Bugiem.
co za jebana głupia kurwa..mam nadzieję, że to lewackie spierdolenie niedługo chuj strzeli.
Zdrowi ludzie w zakładach psychiatrycznych siedzą, a takie coś nie jest hospitalizowane...
Zauważyliście że jeżeli lewaki "niskiego" szczebla nie mają argumentów i są pokroju tej zjebanej pizdy to drą mordę, albo powtarzają jeden i ten sam w kółko ewentualnie przemieniając trochę słownictwo... Zygać mi się chce już od tego wszędobylskiego pedalstwa. Generalnie nie mam nic do tych 'normalnych' ludzi którzy preferują ta samą płeć, ale w ich otoczeniu najczęściej do głosu dochodzą Ci którzy maja najbardziej nasrane we łbie i rozprzestrzeniają wodomózgowie.
Hehehe stanął bym koło nie ze słuchawkami i prowokowałbym ją.... ciekawe ile by wytrzymała
Kurwa, unicestwić to zjebane barachło. Najlepiej, żeby po strzale w ryj od razu baniak z kręgosłupa zleciał.
Jezu kurwa jak banshee drze tą morde.... Coś czuje że bym nie wytrzymał i jej wyjebał kapcia na twarz wylądowała by na tej tęczowej ulicy i poplamiła by ją swoją krwią by można było przjeść przez nią bez urazów w umyśle i dumie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów