18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Rozmowa z terrorystami
kevo7790 • 2013-06-09, 0:18
witajcie drodzy sadole

mam dla was wspaniałą historię otóż ostatnio zalajkowałem kilka fanpejdży o anty-islamizacji itd... zapomniałem, że jakiś czas temu dodałem dla beki jakiegoś ciapatego ( sorry, araba, nie chcę bana ) do znajomych dzisiaj okazało się, że jakaś grupa terrorystyczna ma na mnie chrapkę
- I'm from assassination squads There are people who are professionals and ready
jak to powiedział dowiedziałem się, że zostanę zamordowany za zniewagę islamu, usłyszałem 3432 razy allah akbar a rozmawiali ze mną w taki sposób jak inni terroryści mówili na filmach z egzekucji przed obcięciem komuś głowy.
dodaję kilka fotek z rozmowy na skype

wniosek ? każdy ciapaty to terrorysta
Zgłoś
S................i 2013-06-09, 2:02 67
Chyba jesteś pierwszym użytkownikiem, który nawiązał kontakt z adminem!
Zgłoś
shaggyjoe 2013-06-09, 2:07
tylko 15 lat a juz go chca mordować
Zgłoś
Zarammoth 2013-06-09, 2:38 21
Twój trud wkrótce skończon.

Zgłoś
hajtkol 2013-06-09, 2:43 1
Zdjęcia a nie screeny, i to w tragicznej jakości. Śmierdzi fake'iem na kilometr. Jak chcesz się obronić to podaj nick od nich na skype.
Zgłoś
a................m 2013-06-09, 3:07 4
jak cie zabija to wstaw jakies fotki
Zgłoś
kevo7790 2013-06-09, 3:09 7
Widzę, że Panowie Sadole już wiedzą o mnie wszystko ;D Kebaba jadłem ale jeszcze wtedy nic do islamu nie miałem ;D Rzeczywiście mogłem porobić screeny ale nagrywałem film i z filmu screeny porobiłem. Może jakoś jutro dodam ten film tylko nie wiem gdzie. A co do tego nicku to mogę wam podać fejsa i skype ale trochę się boję o własną dupę, żeby potem nie mieć al-kaidy w domu
Zgłoś
gówniaczek 2013-06-09, 3:16 1
Dodaj go do tego topicu, będzie łatwiej.

zwdzawada napisał/a:

jestem osoba eksperymentalna mam czasem takie schizy ze lezac w lozku mam ochote zdoic sie na siebie stoi my pyda pelen pecherz i zaczynam szczac na siebie w lozku..

Zgłoś
kevo7790 2013-06-09, 3:56 41
Zgłoś
XtravaganZa 2013-06-09, 4:45 1
No i proszę Możesz spokojnie iść z tym do policjantów.

EDIT: domyślam się, że mieszkasz w Anglii? Jak tak, to może nic z tego nie wyjść, bo tam policjanci to pizdy. Musieli zmienić maskotkę (buldog z czapką policyjną), bo raziła uczucia religijne ciapatych.
Zgłoś
zonk 2013-06-09, 8:26
Wystarczy nie podawać swoich danych adresowych na skypie i mogą Ci skoczyć ciapatki. Wątpię że oni tacy zaawansowani żeby namierzyć Cię.
Zgłoś
albert124 2013-06-09, 9:37
Pachnie fejkiem
Zgłoś
T-Will 2013-06-09, 9:37 3
Ja pierdole, a myślałem, że trzeba być tępą kobietą, aby robić zdjęcia monitora...litości.
Zgłoś
B................L 2013-06-09, 9:39
stary idź z tym na policje
Zgłoś
Leif 2013-06-09, 9:42 10
Kurwa ja im dam asasynejszyn skład, jeszcze jeden białas zabity przez brudera i stawiam kilo bekonu że zapłoną setki meczetów w Europie.

Btw. ja mam polajkowane od chuja stron anty-muzułmańskich, pluję im w ryj na wszystkich frontach, czasami z nudów podsyłam zdjęcia rozjebanych syryjczyków na PW z jakimiś fajnymi grypsami i jakoś żaden Altair z zakonu asasynów mi jeszcze nie groził
Zgłoś
CHWPWW 2013-06-09, 9:43
widać, że autor już trochę obsrany
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów