Tak, tak, wiem że zaraz "1500100900" pseudo sadoli będzie się śmiało ze śląskiej gwary i śląskiego akcentu. Nic na takich ludzi nie poradzę, film mojego autorstwa chociaż ja nie rozmawiam z tymi osobami lecz kolega. Pozdrawiam i mam nadzieje że choć kilka osób to rozśmieszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co to za bełkot?
Nic mnie tak nie wkurwia jak "xD" pisane przez "faceta". Ja pierdolę, trzeba nie mieć jaj. Wszyscy faceci, których znam i którzy używają tej emotikonki to totalne lamusy, których własnie góra stać na takie oto pokazy "siły, odwagi i inteligencji"..
przede wszystkim to ma malo wspolnego z godkom slonskom. To z faroszem dobre
Gdyby ktoś do mnie tak zadzwonił i zaczął grozić, że mi wywierci dziurę w głowie, to sprawę skierowałbym na policję. Ma szczęście, że nie trafił na kogoś bardziej myślącego.
Jeśli ktoś nie widzi, że to zwykły wieśniak i półgłówek, to sam pewnie taki jest.
Jeśli ktoś nie widzi, że to zwykły wieśniak i półgłówek, to sam pewnie taki jest.
Odpierdolcie się od nos. To że godomy inoczyj, to naszo sprawa. Zakichane warszawioki.
Rozumiem jakieś śmieszne teksty, beka z zakłopotania "sprzedawcy" ale na samym początku jak gościu grozi, że mu wpierdoli za tą płytę główną to mnie jakoś nie bawi. To bardziej buractwo.
pakicito napisał/a:
nawet dwa:
- wieśniackie chamstwo
- wieśniacka mowa
i to wieśniaki z miasta
czasem żałuję, że nie ma tu czegoś takiego jak odejmowanie piw...
Tak, tak, domyślam się żeby podwyższyć własną samoocenę 3/4 ludzi będzie obrażało mnie i kolegę za to że jesteśmy ze Śląska
Od razu wam powiem że mi to wisi i powiewa, a co do tematu znajdują się w nagraniach rozmowy z ludźmi z tablicy/allegro i robienie sobie z nich żartów.
Od razu wam powiem że mi to wisi i powiewa, a co do tematu znajdują się w nagraniach rozmowy z ludźmi z tablicy/allegro i robienie sobie z nich żartów.
Śląskie wieśniaki odkryły aparat telefoniczny?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów