📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Verdourth napisał/a:
To teraz bez zahamowań, pośmiejmy się z Twojej matki. Pasuje?Wy jebani idioci macie jakieś dziwne zahamowania, jeden powie nie śmiejmy się z dzieci z downem drugi nie smiejmy sie z raka trzeci nie z papierzaka ... a potem płaczecie, że jjebana poprawnosc polityczna, że cenzura
Karny Jeżyk napisał/a:
Nie, śmiejemy się tylko z żydów, lewakow, moherow, murzynów, cipatych, rudych i pretendentów do nagrody Darwina. Dobra narodowe zostawiamy i szanujemy. To mowię ja, Dyzma, prezes.
Jakkolwiek prowokacyjnie to nie brzmi to katoliccy zasrańcy od tego właśnie jest ten portal. Traktujemy wszystkich równo, śmiejemy się ze wszystkich i wszystkiego. Żadnego tabu. Jak się nie podoba to wypierdalać na samosię.
Wszystko by było fajnie i bez problemu, gdyby chociaż te gówna wrzucane o papieżu były śmieszne. A że są głupie, prymitywne i nie śmieszne to lud się burzy i ma rację.
Autor widać że jebany gimbus
I tak się dzieje jak gimbaza i reszta intelektualnie upośledzonych odkrywa sadistica.
Od jakiś 5-4 miesięcu portal schodzi na dno w coraz szybszym tempie.
Szacuje że za pół roku-rok będzie tu tak sao jak na kwejku czy demotach.
Moderatorzy też zadziej wchodzą zauważyłem.
Albo jakaś powstanie jakaś rewolucja na sadolu albo NOWA strona internetowa w przeciwnym razie zostanie tylko hard.
Od jakiś 5-4 miesięcu portal schodzi na dno w coraz szybszym tempie.
Szacuje że za pół roku-rok będzie tu tak sao jak na kwejku czy demotach.
Moderatorzy też zadziej wchodzą zauważyłem.
Albo jakaś powstanie jakaś rewolucja na sadolu albo NOWA strona internetowa w przeciwnym razie zostanie tylko hard.
Cytat:
To teraz bez zahamowań, pośmiejmy się z Twojej matki. Pasuje?
Ja pie*dole, logika u katoli... Nie wiem czy zauważyłeś, ale na tym polega Sa-dis-tic. Wrzucamy śmieszne/brutalne/demotywujące obrazki z udziałem przypadkowych ludzi i się z nich śmiejemy. Ku*wa, jeszcze do Ciebie to nie dotarło? A co? może pośmiejemy się z Mahometa?? Może z żydów albo homoseksualistów?? To jest przecież ok! Bądź tak łaskaw, weź tą swoją jebaną religię i hipokryzję, zapakuj do walizy i stąd wypie*dalaj.
Cytat:
Dobra narodowe zostawiamy i szanujemy.
Papiez - dobro narodowe? Czy któryś z was wreszcie powie z łaski swojej co czyni tego człowieka naszym 'dobrem narodowym'?? Co on takiego zrobił? Mam w du*ie, że zyskał najwyższy stołek w jednej z najbardziej ohydnych instytucji jaka istniała na tej planecie. pytam się, co on niby zrobił dla nas, dla ludzkości?
O nie, ni chuja. AbesM będziesz za to gnojony na tym portalu! Co zrobił a czego nie to jego sprawa, ale kochał wszystkich ludzi niezależnie od rasy i wyznania i choć wstydzę się za Kościół z lekka to za JP2 będę walczył!!
Fifrucz napisał/a:
O nie, ni chuja. AbesM będziesz za to gnojony na tym portalu
Przez wrażliwych płaczków z głównej co najwyżej. Reszta ma to w dupie.
Kiedys mowilo sie o wsadzeniu kija w mrowisko... Czyzby teraz kij musial isc w papieskie blogoslawione cztery litery, zeby sie milujacy blizniego katolicy poderwali do ataku?
Jak najbardziej kurwa śmieszne. A wy prawicowcy jesteście ciemnogrodem nie potrafiącym śmiać się z własnych słabości ale z żydów czy czarnych tak. ŻAL KURWA ŻAL
Wiedział i nic z tym nie zrobił. Co do oceny takiej postawy, nie podejmę się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów