📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wy gamonie pierdolone, koles ma problem z wymowa a wy tu szopki odstawiacie, myslicie ze lepiej gadacie po paru piwach ???
Włączyłem filmik i pierwsze moje wrażenie kurwa coś mi się komp pierdoli zaczął się zacinać , dałem pauze i włączam jeszcze raz .
Przysłuchałem się i to nie wina kompa , to ten gościu coś pierdoli jak nawiedzony
A słyszałeś w tle głoś odpalanego malucha , bo ja nie .
Czyli to nie maciek z klanu
Przysłuchałem się i to nie wina kompa , to ten gościu coś pierdoli jak nawiedzony
gjooby4 napisał/a:
Albo to Maciek z Klanu , albo gada na wspak
A słyszałeś w tle głoś odpalanego malucha , bo ja nie .
Czyli to nie maciek z klanu
Kurwa myślałem że to ja mam chujową dykcje, ale przy nim to jestem mistrz mowy polskiej.
Gościu nagrywa "poradniki" internetowe a nawet add-blockera nie ma. Co za syf...
Kurwa magia
Nich stary wycofa mu kutasa z gęby o te kilka cm żeby się chłopak nie zadławił.
Na zdjęciu z fejsa widać, że ma w uchu aparat. Stawiam zatem, że jest niemal głuchy, a takie osoby mają problemy z dykcją, jako że po pierwsze nie mają porównania do innych, a po drugie nie słyszą same siebie.
czy on w okolicach 0:44 mówi coś o analu ??
Macie tu jego kanał youtube.com/user/xMateuszgamesPLx/videos?view=0 oraz więcej filmików w jego języku ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów