Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlaczego ja
dlaczego on
dlaczego my
dlaczego ona
dlaczego ono
trudne sprawy
łatwe sprawy
bardzo trudne sprawy
w chuj trudne sprawy
sąd rodzinny
sąd
sędzia anna maria wesołowska
sędzia kowalski
w-11
w-12
w-13
tak widzę tvn
Trudne sprawy są na polsacie... Trudne sprawy są fajne
bo tvn to największe ścierwo w polskich mediach sterujące opinią publiczną (grupa iti ma tvn, onet, multikino) i uwaga - nie jestem żadnym pisiorem, katolem, peowcem czy narodowcem.
to pie*dolone ku*wy na usługach postkomunistycznych polityków, którzy do dziś zasiadają w naszym rządzie rozkradając nasz hajs.
a teraz najlepsze: nie mam się za mesjasza ale pewnie znajdzie się w chuj tuzinów ludzi tutaj, którzy powiedzą "że odkryłem amerykę ku*wa", po czym znów uwalą swoje spasłe dupska przed tv albo komputerem i będą się wczuwać w nieobiektywne, nie do końca prawdziwe informacje jakie wpajają nam media. i po raz 7 w tygodniu śmiercią jakiegoś dziecka w polsce bo to się sprzeda i przy tym artykule można dać reklamę, podczas gdy na świecie giną miliony ludzi bo jebane mocarstwa chcą hajsu i ropy.
ruszyć dupy leniwe świniaki i zróbmy coś z tym państwem...
Nikt nikogo o nic nie oskarża, ale żyjemy w kraju gdzie nie ma na kogo głosować. Media....
Od momentu kiedy TV trwam nie dostało koncesji w telewizji nie ma już żadnej polskiej telewizji, nie jestem jakimś jebniętym katolem ale taka jest prawda, teraz manipulują nami tylko i wyłącznie żydowskie propagandy, nie usłyszymy już prawdy w Telewizji, Tusk zaczyna być jak 2gi putin i to jest kurwa najgorsze...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów