📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chyba pracuje po to aby się powozić, bo całą kasę na paliwo wyjebie
Jak słyszałem najpierw ten hałas starego autobusu to już sobie myślałem "Czym on kurwa bedzie je roznosił? Czołgiem?!"
pakicito napisał/a:
następny weteran sadola, z 3 sucharami
Ja nie chce nic mówić ale ty również masz trzy suchary i w huj było.pl weteranie.
To rozwożenie, a nie roznoszenie.
KidDynamite mnie to też wkurwiało aż w końcu dowiedziałem się o okrutnej prawdzie. Listonosz często wrzuca od razu awizo bo paczka dla odbiorcy nie mieści mu się w torbie i po prostu jej nie bierze
mnie tylko zastanawia czy on był jeden i czy ten sejbordżini to był angol ?
Kurwa to lepiej by było gdyby dreptał sobie na pieszo albo rowerkiem jeździł ? Jest szybko i na pewno nikt mu poczty nie zapierdoli a to chyba są główne zarzuty co do naszych listonoszy
co wy gadacie ...to była Ostrołęcka mafia właśnie wrzucili palec porwanego do skrzynki dlatego tak szybko odjechali
Po pierwsze to nie listonosz Poczty Polskiej tylko jakieś gówno typu InPost. Po drugie jeżeli to już listonosz PP to kto mu zabroni jeździć samochodem, przecież za swoje jeździ. Po trzecie kto wam powiedział że przesyłki w samochodzie są bardziej narażone na kradziesz niż przy normalniej (pieszej) obsłudze rejonu doręczeń? Chuj wiecie wszyscy o tej pracy.
KidDynamite napisał/a:
Najbardziej mnie wkurwiają listonosze, którzy wrzucają awizo do skrzynki, nie sprawdzając nawet czy właściciel jest w mieszkaniu/w domu i czy przypadkiem nie mógłby tej przesyłki wziąć na miejscu, zamiast chodzić na pocztę.
No tak, tylko musieliby te przesyłki w ogóle ze sobą mieć...
Najlepiej jak listonosz wrzuca awizo a z klatki akurat wychodzi adresat i okazuje się, że paczki ni ma Brat miał też tak, że na bezczelnego listonosz powiedział że nic nie ma, a później tego samego dnia awizo było w skrzynce.
I_know_when_you_die napisał/a:
A teraz się przyznać kto z tu obecnych przeczytał opis w rytm piosenki.
Jakiej piosenki?
U nas gostek nawet w zimie na simsonku zapierdala. Ciśnie po lodzie, odpycha się nogami jak mu ślizga
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów