Facet błysnął.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
to benzyna byla przeciez u ruskich tansza od wegla, te plomienie tez soczyste byly ;] ja jak rozpalam to biore kawalek szmtaki i lekko bezyna i juz ;] z tym wiadrem tylko przesadzil hahahah dobry tez jest lekko zaschniety lakier parkietowy (takie brylki galaretki) dzieki moim piromaniackim zapedom mam dzis dlugie rzesy bo o dziwo odrosly ;] pamietajcie smak wolnosci ma zapach benzyny (palonej oczywiscie! te wswzystkie rewolucje i inne przewroty zawsze maja w tle palone opony itp, zapach swiezej benzyny to smak zniewolenia kapitalistycznego ;]) zjarajmy te bude juhuu...
"autor nie dokonczyl posta poniewaz oddalil sie z kanistrem w kierunku stodoly"
"autor nie dokonczyl posta poniewaz oddalil sie z kanistrem w kierunku stodoly"
Świetny wybór, powieś się w stodole przedtem ją podpalając
i nie zapomnij tego nagrać, będziemy z Ciebie dumni!
a może on tak papierosa przy okazji odpala? nic się nie znacie na rosyjskich złotych rączkach
Raz ognisko nie chciało nam się palić i kumpel przyniósł baniaczek 5l benzyny. Zaczął tym podlewać prosto z butli i wiadomo, co się stało. Zapalił się "dzióbek" i paliło się tylko na górze trochę. Do tego momentu wszystko było ok, można to było zdusić i spoko, ale drugi genialny gościu wpadł na pomysł, że "to trzeba kopnąć!" Poparzenia trzeciego stopnia znalazły się na nogach trzech kumpli
PS Dajcie tytuł muzy!
PS Dajcie tytuł muzy!
I coo??? NIe ma? ((
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów