Nie było bo własne, jak się spodoba to coś jeszcze wrzucę
Nie było bo własne, jak się spodoba to coś jeszcze wrzucę
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Może i by się zdziwił, ale pała to pała i tyle. Komendant każe wpier*alać mandaty za nic, i nic z tym nie zrobi, pójdzie na miasto i będzie rozdawał mandaty pod choinkę. Policje chcemy mieć w kraju, tylko taką która każe za złe, a nie za dobre. A autora postu mogę pozdrowić serdecznym spie*dalaj, bo może wczoraj, a może dziś wje*ał komuś mandat za nic' i ten ktoś nie ma na chleb lub inne rzeczy na święta. A tym idiotom którzy obstają za naszą kochaną policją gratuluję rozsądku i racjonalnego myślenia, pewnie nigdy pałą nie dostali
a kto dostaje mandaty za nic?
Chętnie dowiedziałbym się kto z użytkowników sadola jaką ma fuchę. Wiemy, że autor tematu jest policmajstrem i po postach widać, że swój chłop. Bloodwar chyba wspominał kiedyś, że szefem dużej firmy jest (często zapomina leków i pierdoli bez sensu ). Dust devil też niby tam jakiś dyrcio. BongMan to wiadomo człowiek orkiestra i jego zawód można okreslić jako każdy. Pener to wiadomo, wczesna podstawówka. Wychodzi na to, że mamy tu elitę tego kraju. Ciekawe czy gdzieś w odmętach poczekalni nie kręci się Jarosław Kaczyński czy jakiś Radek Sikorski. To, że pan prezydent Komorowski jest zarejestrowany to wiemy wszyscy.
az takie masz smutne zycie ze chodzisz za jakimis typkami ze stronki xD?
Przeglądam od lat sadola i powiedzmy sobie szczerze, przekrój społeczeństwa jest tutaj zacny, ale jedno jest pewne, nie ma tu pedalstwa, rurkowców i innych gejuchów
A byście się zdziwili, jakie tutaj persony przeglądają portal ;d Z prominentnymi politykami to bym się nie zdziwił, bo pewnie znalazłoby się paru takich, co to są tak samo popierrr jak inni tutaj zebrani
I przyznam szczerze że dalej są spoko i nie tylko dla swoich. Wiadomo niby że pies to pies itd. Szkoda że polska policja wyrobiła sobie takie stereotypy ale większość osób z tego zawodu jest na prawdę w porządku. To moje zdanie ale wiem... teraz czekam na lincz od "JP na 100%"
A kogo to interesuje?
ale mi pojechałeś...teraz jest mi bardzo przykro,i smutno.
a ty ćwicz dalej całowanie na fotka.peel
Szkoda, że nie wszyscy koledzy po twoim fachu są tacy okej i to przez nich wyrabia się opinia typu "JP na 100%", "policjanci to pieski". Oby więcej takich ludzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów