Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Velture I musiałeś go(UP) wywoływać z lasu?
Gówno zawsze nieproszone wleci. Nie obwiniaj nikogo, że zaczyna jakąkolwiek dyskusję. Jak się wpierdalają komary na chatę, to się zakłada moskitierę, a nie narzeka, że ktoś ma układ krwionośny
Najlepiej trudny codziennego angielskiego życia pokazuje początek filmu "bracia grimsby". Tam możemy napatrzeć się jak oni żyją.
W Polsce takie przypadki też się zdarzają i nie są wcale odosobnione.
metro.co.uk/2017/10/04/boy-16-filmed-showing-off-as-he-kills-a-man-wit...
A teenager has been jailed for three years after he was filmed taunting and then killing a man with a single punch. Connor Stewart, 16, shadow-boxed Michael Rhodes, 47, as he showed off playing the ‘big man’ in front of a group of friends. Mr Rhodes holds his hands up in defence before being punched by Stewart who left him with a fractured skull and bleeding onto the pavement. Stewart can been seen running away from the scene outside a shop in Blackpool as Mr Rhodes lies dying on the floor. Preston Crown Court was told that Stewart initially tried to claim that it was in self defence.
Morderca dostał 3 lata? Morderstwo z premedytacją na bezbronnym człowieku, zapewne niewinnym, chuj że bezdomnym, kurwa to jest przykre... Jebie mnie że gówniarz ma 16 lat. Wyjdzie z więzienia dla nieletnich mając 19 i będzie terroryzować całe swoje młodzieżowe otoczenie. Kurwa w wieku 19 lat wyjdzie z killem na koncie i wszyscy młodzi znajomi to wiedzą, że jest mordercą. Szlag trafia. Nie powinien wyjść przed 30stką, powinien stracić całą swoją młodość za ten czyn.
Powinni go sądzić jak dorosłego i by nie było problemu.
Chociaż jeśli wyrok był wydawany z ekonomicznego punktu widzenia, to miałoby to sens. Gówniarz pozbył się pażożyta jadącego na benefitach, pewnie i kolejne 20 by sobie tak żył. A tak zamiana za 3 latka dla gówniarza. Opłacało się
Podpierdoli ci samochód taki, rozjebie na drzewie, 6 miesiecy kuratora na któego ma wyjebane bo jak nie chodzi na wizyty to mu upomnienie listem wyślą.
Znajomemu WYSŁALI LIST w IMIENIU GNOJKA, że jest mu przykro i że wykazuje poprawę.
Też tu jest kurwa meksyk z tym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów