Jedynie współczuje dzieciom..
Jedynie współczuje dzieciom..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Solve, wiedziałam, że przyjdzie jakiś 'mądry' sadol i zasunie tym tekstem.
A teraz sobie wyobraź, że płcie się zamieniają narządami rozrodczymi- nagle Twoja mądrość w tej sytuacji szlag walnął.
Wiem, że to Sadistic itd. ale kobieta ma takie same potrzeby jak mężczyźni.
Hokus pokus, czary mary, nie mam chuja, a ty szpary. Ja tu mówię o normalnych ludziach, a nie degeneratach w stylu Grodzkiej.
ps. Dobrze, że zauważyłaś, że to sadistic.
I tak mi się spodobało
Wyjebane, w końcu to sadistic, a spinacie się jak małe oposy na grzbiecie matki
A teraz sobie wyobraź, że płcie się zamieniają narządami rozrodczymi- nagle Twoja mądrość w tej sytuacji szlag walnął.
Lubisz się puścić i szukasz usprawiedliwienia,co?
To może niech dotrze do ciebie,że płcie się różnią i nigdy nie będzie można oceniać normalnej kobiety i normalnego mężczyzny tak samo.
Kiedy facet chce poruchać musi się postarać,wykazać się i udowodnić,że jest czymś lepszym niż samce w okolicy. Wymaga to od niego jakiejś "pracy".
Gdy "kobieta" chce się puścić to wystarczy,że rozłoży nogi - zawsze znajdzie się ktoś kto ją wydyma. Ba, bardzo często czerpią z tego korzyści majątkowe.
W dodatku w naturze to samiec ma zabiegać o możliwość pokrycia samicy a ta ma wybrać najlepszego! samca a nie każdego który ma kutasa.
Podsumowując - kobiety prowadzące "aktywne" życie seksualne z wieloma samcami to szmaty
Tak na marginesie, jak widzę gdy na uczelnie podjeżdża ziomek w jakimś passacie b7 którego mu tata kupił to raczej nie mam go za co podziwiać, nie? Bardziej godny podziwu jest raczej ten który podjeżdża b5 (po lifcie ;p), na którego sam zarobił.
odnosisz się do życia zwierząt?
samiec ma wyjebane co dyma oby dymał najwięcej i płodził najwięcej.
samica powinna wybierać nalepszego samca, a nie obszczymura śmiecia jak w tym przypadku
Lubisz się puścić i szukasz usprawiedliwienia,co?
To może niech dotrze do ciebie,że płcie się różnią i nigdy nie będzie można oceniać normalnej kobiety i normalnego mężczyzny tak samo.
Kiedy facet chce poruchać musi się postarać,wykazać się i udowodnić,że jest czymś lepszym niż samce w okolicy. Wymaga to od niego jakiejś "pracy".
Gdy "kobieta" chce się puścić to wystarczy,że rozłoży nogi - zawsze znajdzie się ktoś kto ją wydyma. Ba, bardzo często czerpią z tego korzyści majątkowe.
W dodatku w naturze to samiec ma zabiegać o możliwość pokrycia samicy a ta ma wybrać najlepszego! samca a nie każdego który ma kutasa.
Podsumowując - kobiety prowadzące "aktywne" życie seksualne z wieloma samcami to szmaty
Tak na marginesie, jak widzę gdy na uczelnie podjeżdża ziomek w jakimś passacie b7 którego mu tata kupił to raczej nie mam go za co podziwiać, nie? Bardziej godny podziwu jest raczej ten który podjeżdża b5 (po lifcie ;p), na którego sam zarobił.
Za własną kasę to dowolny samochód/rzecz zasługuje na szacunek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów