NevermindX napisał/a:
@eaz, "Jak można kibicować czemuś tak prostemu jak gała."
Ty to pewnie curling oglądasz i to powtórki z lat 60, bo ten nowy to już nie to samo. Znalazł się kurwa fan wykwintnego sportu. Sam fanem piłki nożnej nie jestem, ale nazywanie jakiegoś sportu prostym, przy czym kibicuje się tenisowi, jest z deka hipokryzją . Ziomek jak tenis jest dla Ciebie skomplikowany, to Ci mogę wytłumaczyć: odbijasz piłkę rakietą tenisową (dla zmyły tak ją nazwali, to nie prawdziwa rakieta jak coś, nie lata).
No kurwa mać, a kopanie piłeczki w porównaniu do takiego tenisa to co jest kurwa trudne. Chyba masz downa. To po pierwsze, a po drugie gdzie ja kurwa napisałem, że siatkówka jest trudniejsza od piłki albo tenis albo curling. Tam po prostu można zobaczyć fajne dupeczki. A w pedalską gałke to se możesz z kuplami albo dzieciakami zagrać kurwa pod blokiem. Naum się czytać ze zrozumieniem.
KingOfDarkness napisał/a:
Skoro jest to takie proste, to nie wiem co Ty jeszcze robisz na sadisticu zamiast kasować 200tys funtów tygodniowo
Żebyście z kumplami siedzieli i walili se konia patrząc jak biegam spocony po boisku w krótkich spodenkach i obściskuje się z innymi piłkarzykami.
PS Ziomek piłkarz drugoligowego zespołu ma takie samo zdanie co ja. I ogólnie w dupie oglądanie piłki.