📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja mam trochę na dupie, plecach, udach i bicu. Za szybko masa idzie : [
Maczug napisał/a:
Ja mam trochę na dupie, plecach, udach i bicu. Za szybko masa idzie : [
Na dupie masz bo za szybko ci mięsień zworki rozwaliło, na plecach bo za często się zginałeś by nabawić się tych na dupie, na udach to nie mam pojęcia czemu ale co do bica to nawet nie pytam, która ręka
Można to usunąć tylko operacyjnie niestety
mi po schudnięciu 70 kilo zrobiły się, ale kurwa nie takie
Pierwsza fota =
Jak se ręką po plecach przejadę to jak po papierze ściernym. Powiem wam że chujowo jest urosnąć w pół roku ze 163 do 183... A po następnych dwóch następne 8cm. Na dodatek jestem kurwwww chudy jak patyk, bo razem ze wzrostem nie utyłem ani 1kg i ważyłem w tym czasie całe 66-74 kilo, teraz 70... Na szczęście goi się i coraz słabiej widać, ale jak raz wyjebałem się na rolkach na plery. (Salto na zjeździe dla inwalidów który miał z 7m długości ), to miałem tak dojebane plecy że byle klaps w nie powodował krwawienie. Do tej pory mam rane z 2 na 2 cm którą łatwo otworzyć, ale po wypadku pół pleców nie miałem nad dupą, także jestem dobrej myśli. Wystarczy że po skończeniu budy w tym roku będę popierdalał na siłkę i nawpierdalam się trochę supli w postaci białka, bo i tak jem już za 3 a wagi nichuja nie przybywa bo jeszcze rosnę xd.
akurat to czy sie tyje czy chudnie niekiedy nie ma wplywu na roztepy mi sie one robia caly czas mimo iz nie zmieniam wagi ciała i przez to wygladam jak matka 30 dzieci conajmniej
^ To daj mi na priva ja dodam
jakie zjebiste foteczki, ależ dziękuje ci kurwa ze mi tak zajebiście z rańca obrzydziłeś walenie kapucyna dzięki kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów