📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Drogi autorze, fajnie że dobrze bawisz się ze znajomymi, fajnie że oprócz siedzenia przed kompem robisz coś innego, fajnie że masz się z kim napić. Ale odpowiedz mi na jedno zasadnicze pytanie, po chuj spotykać się ze znajomymi i z nimi chlać, jeśli ciągle myśli się tylko o tym żeby wyciągnąć telefon, nagrać coś i stać się chwilową gwiazdą internetu?
Czy nie po to są domówki aby się skurwić i w razie jakiegokolwiek przypału nikt się o tym nie dowiedział?
Nie ogarniam tego dzisiejszego fenomenu upubliczniania każdej możliwej pierdoły.
Serio myślisz, że materialna szkoda podczas domówki to coś tak niezwykłego, że zasługuje na zajmowanie cennego miejsca na serwerach? Ja myślę, że nie, bo jak domówka nie kończy się szkodami to jest ogromny sukces.
o pionowym nagrywaniu nie wspomnę...
Czy nie po to są domówki aby się skurwić i w razie jakiegokolwiek przypału nikt się o tym nie dowiedział?
Nie ogarniam tego dzisiejszego fenomenu upubliczniania każdej możliwej pierdoły.
Serio myślisz, że materialna szkoda podczas domówki to coś tak niezwykłego, że zasługuje na zajmowanie cennego miejsca na serwerach? Ja myślę, że nie, bo jak domówka nie kończy się szkodami to jest ogromny sukces.
o pionowym nagrywaniu nie wspomnę...
Tyle komentarzy, a nikt się nie czepia, że barierkę montował kretyn bez wyobraźni? W sumie chuj w to skoro fake albo gej party. Po co nagrywać kumpla w gaciach wchodzącego po schodach kiedy inni są w kurtkach? Czekam, aż autorowi wiatr urwie dach albo sufit spadnie na łeb. Pamiętaj ustawić kamerę i wrzucić na sadola.
Na górze czekał kolega bez bokserek, dlatego taki pośpiech.
Wszystko Wszystkim ale cała konstrukcja powinna wytrzymać więcej... Mocowanie jakieś do dupy jest.
Pewnie na zwykły klej bez żadnych kołków.
Pewnie na zwykły klej bez żadnych kołków.
Przeraził mnie stopień podniecenia faktem nagrania tej słabej wy***ki na schodach. W jakim świecie trzeba żyć, by krzyczeć jak zwycięzca losowania totka gdy udało się zdobyć raczej niesmaczny materiał do internetu?
Nie ma piwa, nie chcę takich rzeczy tu oglądać! Na kwejka z tym, tam dzieciaki się pośmieją.
Nie ma piwa, nie chcę takich rzeczy tu oglądać! Na kwejka z tym, tam dzieciaki się pośmieją.
kaiel napisał/a:
tęczą mi to pachnie...tęczą i skuterkami
pachnie powiadasz ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów