Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marka pojazdu jest zupełnie przypadkowa... jak zwykle.
Co ty tam pleciesz w strone jednej z lepszych marek na świecie?
Ehhh
Żałują jedynie tego, że Polska Policja nie może w takiej chwili zacząć strzelać.
Wstyd mi że mam BMW ;(
Wyluzuj, mogło być gorzej - nie jesteś asfaltoskóry.
Co konkretnie zjebali, oprocz tego ze jak debil z bmw odjechal to nie zapierdalali do radiowozu go gonic?
Prewencyjnie wjechać na ryj z buta przez szybę... Wszędzie na świecie jakoś specjalnie się Policja nie patyczkuje z gamoniami. A u nas...
Tak jakby gdzieś w tyle głowy chodziła jedna myśl
" a może to ktoś ważny i będę miał przejebane jak go złapię, niech spierdoli a z komendantem zastanowimy się czy da się go upierdolić czy raczel lepiej nie, bo to synek/córcia/ten i ten, tego i tego ..."
Kumasz teraz czaczę?
Prewencyjnie wjechać na ryj z buta przez szybę... Wszędzie na świecie jakoś specjalnie się Policja nie patyczkuje z gamoniami. A u nas...
Tak jakby gdzieś w tyle głowy chodziła jedna myśl
" a może to ktoś ważny i będę miał przejebane jak go złapię, niech spierdoli a z komendantem zastanowimy się czy da się go upierdolić czy raczel lepiej nie, bo to synek/córcia/ten i ten, tego i tego ..."
Kumasz teraz czaczę?
Wyjechać w ryj z buta przez szybę....
aha, kolejnemu dzieciakowi pomieszała się rzeczywistość wirtualna z prawdziwym życiem.
Zastanawia mnie bierność właściciela demolowanego pojazdu. Na jego miejscu ochoczo wskoczyłbym na dach burakowozu importowanego z Bawarii i energicznie zatańczył cancan-a, ten stoi jak pizda i głupio się przygląda. W czym rzecz? Oczyma wyobraźni widzę jak te 2 Sebiixy płaczą po "akcji" nad wgniecionym dachem!
Serio byś się szarpał z jakimiś debilami? Przypadkiem zajebalby Ci tym młotem w łeb i warzywko.
Co do sytuacji to wygąda jakby ten w jasnym dresiku przyjechał po siostrę/dziewczynę która się puszcza z łebkiem z matiza.
Dojadą cwaniaczków z IQ ameby, blachy i mordy na kamerach. Nich smarują dupska, bo za rozbój z użyciem młota będzie 3 latka najmniej.
Serio byś się szarpał z jakimiś debilami? Przypadkiem zajebalby Ci tym młotem w łeb i warzywko. j.
Masz rację, nie ma sensu ryzykować by pomścić Matiza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów