📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tego nie da się raz obejrzę
jebane szarpi druty jak ja tych brudasów nie nawidzę !
żeby nie on i jego zbiórka to byś w szpitalach jeszcze gorsze gówno miała niż masz więc o czym ty dziecko piszesz....
NataliaW napisał/a:
A ja nie lubię lewaków, Owsiaka mam za szmaciarza bez matury wyciągniętego z psychiatryka który dzięki ubeckiej rodzinie i układom z komuchami stworzył sobie fundacje(to są fakty)... ale jak oni się tam dobrze bawią i nikomu nie szkodzą, to co mi to przeszkadza, nie ma powodu żeby ich obrażać. Tak samo jak tych co chodzą do kościoła czy dają Rydzykowi.
żeby nie on i jego zbiórka to byś w szpitalach jeszcze gorsze gówno miała niż masz więc o czym ty dziecko piszesz....
Wiecie co jest zastanawiające? Wszyscy widzieliśmy tą różowa pizde ale dlaczego ona jest zaskoczona że wyrwała bombę na ryj wchodźac w tworzystwo w którym ludzie chcą sobie wzajemnie wyjebac bombę na ryj, to jest dla mnie zastanawiające.
ee tam, zajebioza.... a szarpidruty zawsze będą lepsze od tego pedo-polo-rapu i disco, którego słucha 80% jak nie więcej naszego wspaniałego kraju.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów