📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
hehe dobrze tak tej rudej
Jaki gej, ja to bym tylko jej na cyce lał i dmuchał na nie, do czasu aż nie pokazały by się twarde suciory.
a tak przeżywają do kamery jakby to na prawdę było takie zajebiste
no i ktoś jej zajebał część marynary z pleców
no i ktoś jej zajebał część marynary z pleców
xts napisał/a:
zamknij pupe koks to nie feta poczytaj chociaż coś... jak nie masz zamiaru próbować@up jak można coś zjeść jak się napierdala koks nonstop?
Dajcie ktoś jej nagie zdjęcie, bo za chuja jej z twarzy ni mogę rozpoznać.
Myślałem, że jej chociaż jedną szklankę wody wyleje na cycki i będzie lepszy widok ale się zawiodłem :<
KANIBAL22 napisał/a:
zamknij pupe koks to nie feta poczytaj chociaż coś... jak nie masz zamiaru próbować
dobra może to głupie i nie ma się czym chwalić ale jeśl chodzi o to pierwsze to jestem koneserem osobiście mi ściska tak żołądek, że nawet jednego gryza jakiegoś jedzenia bym nie przełknął.
zarówno po kokainie jak i amfetaminie ( oraz opioidach, benzodiazepinach, barbituranach, LSD, i chyba wszystkich narkotykach oprocz marihuany ) jeść się nie chce.
Dziękuję za atencję.
Dziękuję za atencję.
ten skurwiel zachowuje sie jakby ta woda była kwasem solnym
co to za gowno w tej tv leci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów