nie będę tam gdzie całe swoje życie spędziła twoja matka
Oho, na rodzicow? Jakie to odwazne, wiedz ze twoja wale tak samo jak i ciebie.
To jest zawsze fenomen - facet zdradza, a baby między sobą się młucą
Ja odnoszę wrażenie, że w dzisiejszych czasach laski mają wyjebane na sam fakt skoku w bok. Nie obchodzi ich, że sobie poruchałeś gdzieś tylko boli je w chuj to, że jakaś inna kobieta była lepsza od nich i potem dochodzi do sytuacji, że jedna musi się odegrać na drugiej.
Normalna sprawa, biją się o zasoby.
nie będę tam gdzie całe swoje życie spędziła twoja matka
wyluzuj dziewczyno, przecież to Sadol i same samce alfa
a jakby Cie przypuśćmy Twoja Kobieta zdradzała i nakryłbyś to byś wyjebał babce czy typowi ? XD
a jakby Cie przypuśćmy Twoja Kobieta zdradzała i nakryłbyś to byś wyjebał babce czy typowi ? XD
Oczywiście, że każdemu z osobna
No ale jak laska zdradza to też się kolesie Napier... A nie laskę zdradzany bije?
A jak facet zastaje babę na zdradzie to co robi? Też najpierw z łapami do gościa leci
A jak facet zastaje babę na zdradzie to co robi? Też najpierw z łapami do gościa leci
Czyli bójka jak facet z facetem:)
Ech, kurwa, nie wiem jak się ta historia skończyła, już wtedy zmieniałem lokum na inne z lepszym dojazdem do pracy.
Jak suka nie da to pies nie weźmie.
I tu mamy komentarz który pokazuje że dzieci nie są w szkole tylko klikają bezmyślnie na sadolu. Naklikali piw i mamy jako najlepszy komentarz coś co zupełnie nie ma sensu. Jak może być fenomenem coś co zawsze następuje? Skoro fenomenem nazywamy rzadkie zjawisko. Autor w drugiej części zdania zaprzeczył pierwszej części a gimbaza daje piwo bo nie potrafi nawet przeczytać ze zrozumieniem .
No tak, bo jak baba daje dupy na lewo to niby ona standardowo dostaje karny wpierdol? Bo przeróżne filmiki pokazują że to jednak gość z którym zdradza jest przeważnie atakowany.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów