Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
b................2 2014-02-18, 22:50 3
Machol napisał/a:

Warunki życia w Polsce coraz gorsze? Dokładnie się zastanówcie, co mieliśmy 2, 5, 10 lat temu a co mamy teraz. 10 lat temu widok starego jelcza jako podstawowy środek komunikacji autobusowej w stolicy i w miastach prowincjonalnych był powszechny. Neostrada 512 kb/s była uważana za niesamowicie szybki internet, studenci mieli 37% zniżki na komunikację, autostrad prawie nie było i przy utrzymaniu tempa sprzed 10 lat mielibyśmy ich 4 razy mniej niż mamy... Wymieniać można długo. Mnie naprawdę nie obchodzi że coś zrobiono pod publiczkę, coś bo EURO, coś bo unia dała. Liczy się efekt końcowy, a narzekania co z czego się bierze zostawmy cebulaczkom do wódki.

Zgłoś
Machol 2014-02-18, 23:11
babcyk02, kolejny, który po tatusiu umie tylko narzekać?
Zgłoś
p................s 2014-02-18, 23:25 1
jak prześledzić dane krajowej gospodarki to w tym kraju jeszcze nigdy nei żyło się lepiej. Co to znaczy, że warunki życia są coraz gorsze? Jarek nakładł wam do łbów jakiś szajs i teraz chodzicie i powtarzacie. Kurwa. Nie jestem fanem tuska ale takie napierdalanie na to jak to źle się żyje jest jakimś nieporozumieniem.
Zgłoś
p................a 2014-02-18, 23:28
I co,dalej twierdzicie że on kłamie?
Zgłoś
A................Q 2014-02-18, 23:37
Śmiać się czy płakać
Zgłoś
emzet 2014-02-18, 23:48
@Pan_General

A na kogo głosujesz?
Zgłoś
marcin2pac 2014-02-19, 0:08
juz mnie urwa to nie smieszy to cale narzekanie z wypisz wymaluj na czole haslem 'wyjdzmy na ulice'
przyjdzie dzien wyborow a i tak 'przechujpatrioci' pojda i na PO zaglosuja chyba tylko po to zeby dalej bylo na co narzekac... banda hipokrytow
Zgłoś
mare30ks 2014-02-19, 0:25 1
o prosze, wybory coraz blizej bo widac coraz wiecej czolobitnych postow ku chwale po to ze jest nieco lepiej niz chujowo nie znaczy ze mam skakac z radosci. gdyby te kurwy tak nie nakradly to byloby jeszcze lepiej, wiec nie wiem z czego tu sie cieszyc
Zgłoś
N................y 2014-02-19, 0:41 2
hehe następny nieudacznik obwiniający premiera za swoje lenistwo i głupotę
się za robotę weź to ci się będzie lepiej żyło

znam paru takich jak ty
wykształcenia brak (Liceum to ch#j nie szkoła)
umiejętności brak
uczulenie na pracę fizyczna ( bo przecież po liceum więc stanowisko prezesa to minimum )
zbyt niski iloraz żeby poprawnie zdiagnozować przyczynę problemu więc to pewnie wina "rudego"

siedzi taka pizda na dupie i zamiast zrobić coś ze swoim gównianym, pozbawionym sensu życiem, żali się na sadisticu

Ja dziś pracuje a autocadzie ale 2 lata temu jak nie było opcji to nie widziałem problemu w kopaniu rowów, nie oczekiwałem pomocy od kogokolwiek i nie zauważyłem by "rudy" w czymkolwiek mi przeszkadzał
więc skończ pier#$lić i weź się za robotę/naukę a i tobie sie poprawi
Zgłoś
wasall 2014-02-19, 1:52 1
@up Ależ zamknij ryja, wrzucilem obrazek a Ty odrazu napisałeś "mój życiorys".
Skończyłem technikum teraz jestem w trakcie studiów, pracuję i na brak pieniędzy nie narzekam, ale zawsze może być lepiej i nie podniecasz mnie znajomością autocada też go znam.

A pizda jest z Ciebie bo wyzywasz kogoś a niemasz pojęcia kto siedzi po 2 stronie.
Zgłoś
pakicito 2014-02-19, 18:51
Cytat:

autostrad prawie nie było i przy utrzymaniu tempa sprzed 10 lat mielibyśmy ich 4 razy mniej niż mamy...

rozśmieszyłeś mnie konkretnie;
za autostrady nikt się nie brał, bo nie można było kraść/kombinować jak to się robi teraz, że w Polsce budowa autostrady jest kilka razy droższa niż na zachodzie; a firma, która nie posiada maszyn wygrywa przetarg, bierze kaskę i sobie bankrutuje;
Zgłoś
fat_shady 2014-02-19, 19:30
@22.06.41 więc dlaczego najlepsi polscy specjaliści (i nie tylko oni bo ci co mniej umieją ale chcą pracować za uczciwe pieniądze, nawet zmywając gary) wyjeżdżają za granice tego cudownego kraju aby pracować?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem