Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Warunki życia w Polsce coraz gorsze? Dokładnie się zastanówcie, co mieliśmy 2, 5, 10 lat temu a co mamy teraz. 10 lat temu widok starego jelcza jako podstawowy środek komunikacji autobusowej w stolicy i w miastach prowincjonalnych był powszechny. Neostrada 512 kb/s była uważana za niesamowicie szybki internet, studenci mieli 37% zniżki na komunikację, autostrad prawie nie było i przy utrzymaniu tempa sprzed 10 lat mielibyśmy ich 4 razy mniej niż mamy... Wymieniać można długo. Mnie naprawdę nie obchodzi że coś zrobiono pod publiczkę, coś bo EURO, coś bo unia dała. Liczy się efekt końcowy, a narzekania co z czego się bierze zostawmy cebulaczkom do wódki.
przyjdzie dzien wyborow a i tak 'przechujpatrioci' pojda i na PO zaglosuja chyba tylko po to zeby dalej bylo na co narzekac... banda hipokrytow
się za robotę weź to ci się będzie lepiej żyło
znam paru takich jak ty
wykształcenia brak (Liceum to ch#j nie szkoła)
umiejętności brak
uczulenie na pracę fizyczna ( bo przecież po liceum więc stanowisko prezesa to minimum )
zbyt niski iloraz żeby poprawnie zdiagnozować przyczynę problemu więc to pewnie wina "rudego"
siedzi taka pizda na dupie i zamiast zrobić coś ze swoim gównianym, pozbawionym sensu życiem, żali się na sadisticu
Ja dziś pracuje a autocadzie ale 2 lata temu jak nie było opcji to nie widziałem problemu w kopaniu rowów, nie oczekiwałem pomocy od kogokolwiek i nie zauważyłem by "rudy" w czymkolwiek mi przeszkadzał
więc skończ pier#$lić i weź się za robotę/naukę a i tobie sie poprawi
Skończyłem technikum teraz jestem w trakcie studiów, pracuję i na brak pieniędzy nie narzekam, ale zawsze może być lepiej i nie podniecasz mnie znajomością autocada też go znam.
A pizda jest z Ciebie bo wyzywasz kogoś a niemasz pojęcia kto siedzi po 2 stronie.
autostrad prawie nie było i przy utrzymaniu tempa sprzed 10 lat mielibyśmy ich 4 razy mniej niż mamy...
rozśmieszyłeś mnie konkretnie;
za autostrady nikt się nie brał, bo nie można było kraść/kombinować jak to się robi teraz, że w Polsce budowa autostrady jest kilka razy droższa niż na zachodzie; a firma, która nie posiada maszyn wygrywa przetarg, bierze kaskę i sobie bankrutuje;
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów